Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Orban: PNL sustine alegerea primarilor in doua tururi

Antena3 Antena3,
Premierul Orban: PNL sustine alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat vineri ca liberalii sustin alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, dar cu dezbatere si vot in Parlament, pentru ca alte modalitati de adoptare a reglementarilor pot fi atacate ulterior. continuă pe Antena3

Surse: Planul PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Adoptarea legii privind alegerea primarilor in doua tururi a devenit principalul obiectiv parlamentar al PNL. Varianta de rezerva ar fi angajarea raspunderii, insa majoritatea liberalilor nu sunt de acord, pentru ca procedura ar nemultumi o parte dintre partenerii politici.

Ludovic Orban, despre alegerea primarilor in doua tururi: Celor de la PSD le e frica

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL nu va renunta la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin la alegerile locale, el mentionand ca celor de la PSD le e frica de alegerea in doua tururi pentru ca stiu ca in momentul in care se ajunge pe alegerea in doua tururi, multi primari pe care ii au, nu vor mai fi alesi in turul doi, relateaza News. ro.

Guvernul si-ar putea asuma raspunderea si pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce spune Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca PSD continua sa deturneze rolul Parlamentului si tergiverseaza adoptarea proiectelor importante si urgente, de aceea asumarea raspunderii este singura solutie pentru rezolvarea urgentelor. in acest context, Turcan sustine ca este posibil ca Guvernul sa-si asume raspunderea si pentru proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi.

Raluca Turcan: Guvernul ar putea sa-si asume raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat miercuri ca Guvernul ar putea sa-si asume raspunderea pe legile pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si a presedintilor de Consilii Judetene dintre consilieri, din cauza faptului ca PSD tergiverseaza adoptarea unor proiecte importante si urgente.

Subiectele zilei: Planul PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi; Locul din Bucuresti unde soferii risca o amenda de 870 de lei; Coloneii lui Chirica, degradati peste noapte: salariu sau pensie?

Un primar si-a crescut salariul la 13. 500 lei pentru ca are vara si patru benzi pana la Constanta: Nici n-am ajuns la cat trebuia. Daca Guvernul nu ne mai da, ne luam singuri. Comentariu DW: Impeachment - Trump a meritat-o. Sa se continue tot asa nu se mai putea. Decizia democratilor de a declansa procedura de destituire a presedintelui pentru abuz de putere.

Planul PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi - surse

Adoptarea legii privind alegerea primarilor in doua tururi a devenit principalul obiectiv parlamentar al PNL. Varianta de rezerva ar fi angajarea raspunderii, insa majoritatea liberalilor nu sunt de acord, pentru ca procedura ar nemultumi o parte dintre partenerii politici.

PMP cere ca alegerea primarilor in doua tururi sa nu mai fie amanata: Am vazut in 2012, in 2016, edili alesi sub 10% din numarul total de alegatori care gestioneaza resursele unei comunitati

PMP face apel catre Guvern si catre PNL, USR, ALDE si Pro Romania sa adopte proiectul PMP, aflat in circuit parlamentar, care prevede revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Avem un.

Orban, lovitura pentru PSD in Parlament. Alegerea primarilor in doua tururi are sanse sa treaca

Premierul si liderul PNL, Ludovic Orban, anunta faptul ca s-au terminat negocierile, iar PNL a reusi.

Guvernul nu isi va asuma raspunderea pe alegerilor primarilor in 2 tururi. Ludovic Orban: PNL sustine dar cu dezbatere si vot in Parlament

Premierul Ludovic Orban a aratat vineri ca partidul sau va sustine modificarea legii alegerilor locale astfel incat primarii sa fie alesi, doar ca aceasta modificare sa se faca prin votare initiative.

Premierul Orban, dupa insistentele lui Barna pentru un OUG pe alegerea primarilor in 2 tururi: Eu nu pot sa fac ce atacam cand eram in Opozitie. Putem adopta proiectul in Camera Deputatilor

Premierul Ludovic Orban a respins categoric, miercuri seara, ipoteza unei Ordonante de Urgenta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, precizand ca singura sansa ca proiectul de act normativ.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )