Libnet.ro
UNICEF

08:15

Premierul Victor Ponta: Scandalul dintre PNL si PC nu afecteaza USL sau Guvernul

B1 B1,
Premierul Victor Ponta: Scandalul dintre PNL si PC nu afecteaza USL sau Guvernul

PremierulVictor Ponta a declarat, vineri, pentru Stirile B1 TV, ca cearta dintre PNL si PC, cele doua partide care formeaza Alianta de Centru Dreapta ACD), nu afecteaza USL si nici activitatea guvernului. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta face lobby pentru trupa Mandinga: A devenit foarte populara si sunt mandru de asta

Victor Ponta face lobby pentru Mandinga. Aflat in vizita in Azerbaidjan, premierul i-a spus presedintelui azer ca stie faptul ca formatia romaneasca are mare succes in tara sa si ca se mandreste cu.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Premierul Victor Ponta a ajuns la Baza 90 Otopeni, unde va ateriza in scurt timp cea de-a treia aeronava cu victime

Romania isi plange mortii. Cei 18 romani care au pierit in accidentul de autocar din Muntenegru ajung in aceasta seara acasa. in sicrie. inaintea lor, cei 29 de supravietuitori au fost trimisi spre.

Victor Ponta: FMI ia in discutie incheierea cu bine a acordului cu Romania

Board-ul FMI va discuta, miercuri, scrisoarea de intentie trimisa de autoritatile romane, a declarat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta sustine ca Romania indeplineste toate conditiile si astfel, FMI va decide incheierea cu bine a Acordului dintre Romania si FMI. Inchidem cu bine acordul cu FMI. Pe aceasta zona ne-am facut datoria, a precizat Ponta.

Victor Ponta: Putem sa aducem in tara atat persoanele decedate, cat mai ales bolnavii pentru a-i ingriji

Premierul Victor Ponta a afirmat in cadrul sedintei de guvern pe tema accidentului din Muntenegru, ca tot pe parcursul zilei de marti, urmeaza sa fie aduse in tara si trupurile persoanelor decedate. Premierul.

Victor Ponta agreeaza ideea coabitarii cu Traian Basescu si Crin Antonescu: Acest gen de normalitate prinde bine Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Romania TV, ca spera la o coabitare mereu intre el, presedintele Traian Basescu si presedintele Senatului, Crin Antonescu.

Victor Ponta: Va fi schimbata grila de salarizare la bugetari

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va fi schimbata grila de salarizare a bugetarilor, ca vor fi introduse plafoane minime si maxime. Nu putem plati un medic rezident cu o mie de lei si un chestor sau un.

Victor Ponta vrea schimbarea legii salarizarii bugetarilor: Trebuie sa fie un salariu minim pe economie si unul maxim

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, intr-o interventie la Antena 3, ca Guvernul va realiza, din toamna, o reforma a adiministratiei publice, cum n-a mai facut-o nimeni in 23 de ani, mentionand totodata ca este nevoie de o noua lege a salarizarii functionarilor publici, care sa stabileasca un salariu minim pe economie si un salariu maxim.

Victor Ponta: Declaratia lui Basescu privind proiectul TAP, extrem de nediplomatica la adresa lui Barroso

Premierul Victor Ponta spune ca nu doreste sa comenteze declaratiile presedintelui Traian Basescu, care afirma ca nu este la varsta pubertatii pentru a crede ca ambele parti au castigat din TAP, considerand ca declaratia presedintelui este extrem de nediplomatica la adresa sefului Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, transmite Mediafax.

Victor Ponta: Judecatorii CC doar ne-au amanat cu un an cu modificarea Constitutiei si regionalizarea

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, ca judecatorii de la Curtea Constitutionala doar au amanat cu un an modificarea Constitutiei si procesul de regionalizare, dupa decizia luata joi, potrivit Mediafax. Am.

Victor Ponta, despre decizia Curtii Constitutionale la legea referendumului: Un an trece repede in politica

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca prefera sa priveasca partea buna a deciziei Curtii Constitutionale, potrivit careia legea prin care a fost scazut pragul de prezenta la referendum se aplica la un an de la data intrarii in vigoare, adaugand ca un an trece repede in politica, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )