Libnet.ro
UNICEF

20:15

Premierul Viorica Dancila: Daca PSD nu scoate un scor bun la alegeri, va disparea

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila: Daca PSD nu scoate un scor bun la alegeri, va disparea

Declaratie-soc a premierului Dancila in fata deputatilor PSD! Mai multe surse au confirmat pentru Antena 3 ca Dancila le-ar fi spus colegilor ca daca PSD nu scoate un scor bun la alegeri, ba disparea ca. continuă pe Antena3

VIORICA DANCILA, CANDIDATUL PSD LA PREZIDENTIALE: Cer sprijinul tuturor femeilor din Romania

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum si al tuturor femeilor din Romania in campania pentru alegerile prezidentiale, care urmeaza.

O noua gafa. Rovana Plumb: PRIMUL FEMEIE prim-ministru, Viorica Dancila Europarlamentarul PSD este propunerea Guvernului pentru postul de comisar european

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb, propusa de Guvernul Romaniei pentru postul de comisar european, a declarat, vineri, ca Romania are primul femeie prim-ministru, potrivit euractiv. ro. Va cer sa fim i.

Un lider PSD a murit pe litoral. Viorica Dancila: Condoleante familiei

Unul dintre liderii PSD a murit, sambata, pe litoral, a anuntat premierul Viorica Dancila. Sefa PSD a transmis condoleante familiei. Unul dintre liderii PSD a incetat din viata, a anuntat sefa partidului, Viorica Dancila. Premierul s-a aflat la Mamaia, unde a participat la Scoala Politica de Vara a Organizatiei de Femei din PSD si apoi .

VIORICA DANCILA: Masurile sociale si economice luate de PSD sunt masuri europene

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat duminica, la Constanta, ca Romania trebuie sa aiba si oportunitati egale cu statele membre ale Uniunii Europene, nu doar obligatii, ea subliniind ca masurile cu impact social-economic luate de PSD sunt masuri europene .

VIORICA DANCILA: Am vrut ca ALDE sa ramana la guvernare

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat astazi, la Mamaia, ca a dorit ca ALDE sa ramana la guvernare, si, mai mult, a dorit semnarea unui acord cu fostii parteneri de coalitie astfel incat sa candideze pe liste comune la viitoarele alegerile parlamentare.

VIORICA DANCILA: Normalitatea nu e blocarea Guvernului

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat speranta, vineri, ca seful statului sa inteleaga ca normalitatea nu este blocarea Guvernului, in contextul in care, dupa cum a mentionat ea, presedintele are ca slogan pentru alegerile din noiembrie Romania normala.

Viorica Dancila, anunt despre noul presedinte al Senatului: Daca sunt colegi din ALDE care vor sa guverneze langa noi, bineinteles ca vom accepta

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a afirmat ca, dupa ce Calin Popescu- Tariceanu isi va da demisia din functia de presedinte al Senatului, unul dintre vicepresedintii social-democrati ai acestui.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul se va adresa CCR daca presedintele Iohannis nu accepta propunerile de interimari la ministerele care au fost conduse de membri ai ALDE

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va semna decretele pentru numirea celor trei ministri interimari la.

Viorica Dancila: il voi suna pe presedintele Iohannis pentru a vedea ce crede despre activitatea Guvernului Cum explica premierul numarul ministrilor schimbati si ce spune despre strategia viitoare a PSD

Premierul Viorica Dancila a afirmat vineri seara, la Constanta, ca il va suna pe presedintele Iohannis pentru a-l intreba care este opinia luiin ceea ce priveste activitatea guvernamentala. Am sa-.

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura: Credinta mea este ca nu va trece. Nu putem inlocui un guvern cu nimic

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a afirmat duminica, la Mamaia, ca are credinta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului nu va trece pentru ca in Parlament sunt oameni de buna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )