Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stelian Tanase despre tragedia din Neamt: Se cere urgent capul lui Motoc! Tataru? Arafat? Orban? Toti la pachet? Daca PNL nu face nimic, pierde alegerile

Adevărul Adevărul,
Stelian Tanase despre tragedia din Neamt: Se cere urgent capul lui Motoc! Tataru? Arafat? Orban? Toti la pachet? Daca PNL nu face nimic, pierde alegerile

Scriitorul Stelian Tanase face o analiza a tragediei petrecute la Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt. El estimeaza un picaj in sondaje a PNL si chiar riscul de a pierde alegerile daca nu sunt luate masuri ferme. continuă pe Adevărul

Medicul Tudor Ciuhodaru, despre tragedia din Neamt: Strategia actuala este esuata si erorile de organizare fac sa apara victime colaterale

Tudor Ciuhodaru, medic in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Nicolae Oblu din Iasi, a facut duminica mai multe precizari legate de situatia de criza generata de incendiul din Neamt si aparatul care se vehiculeaza ca ar fi cauzat tragedia: injectomatul de medicamente din sectia ATI.

Ana Iorga, despre cliseele din romana actuala

Ana Iorga a vorbit la rubrica Pe cuvant, despre cliseele din romana actuala si a semnalat cateva exemple folosite in discursul presei. Ion Voiculescu mi-a semnalat formularea: Avem parte de. Foarte buna, incepem cu ea. Dar completez si eu lista cu: Mai mult decat atat, si asta pentru ca, pe masura si asta nu e tot.

ORBAN, DESPRE ELIBERAREA DIN FUNCTIE A SUBPREFECTULUI DE SIBIU: Raspunsul il puteti vedea in rata de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat despre eliberarea din functie a subprefectului de Sibiu, Rares Macrea, ca raspunsul se poate vedea in rata de infectare cu SARS-CoV-2 inregistrata la nivelul judetului.

Rudele pacientilor arsi la ATI COVID Piatra Neamt, chemate urgent sa ia trupurile de la morga

Familiile indurerate au fost chemate urgent sa ridice trupurile pacientilor arsi in sectia ATI COVID Piatra Neamt. Oamenii spun socati ca li s-a recomandat sa faca inmormantarea luni, chiar daca nu s-a realizat necropsia. Unii dintre ei sunt in izolare si se intreaba cu disperare cum vor putea sa ii inmormanteze asa cum se cuvine pe cei dragi.

Gabriel Diaconu, dupa declaratia lui Tataru la tragedia din Piatra Neamt: Cum sa fim toti la fel de vinovati, domnule ministru al Sanatatii?

Medicul psihiatru Gabriel Diaconnu ii explica ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de ce nu toti romanii sunt vinovati de tragedia care a avut loc sambata-seara la sectia ATI a Spitalului Judetean de urgenta din Piatra Neamt, dupa ce Tataru a spus, raspunzand unei intrebari, ca toti trebuie sa ne simtim vinovati.

Klaus Iohannis, noua reactie dupa tragedia din Neamt: Acest incident ne arata de ce este necesara o reforma a sistemului de sanatate din Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut noi declaratii dupa incendiul de la ATI Piatra-Neamt, in care au murit 10 oameni. Seful statului a subliniat ca e mai necesara ca oricand reformarea sistemului de sanatate.

Ludovic Orban, despre medicul Catalin Benciu, din Neamt care a suferit arsuri grave

Ludovic Orban a transmis, in cadrul unei conferinte de presa ca medicul-erou de la Piatra Neamt, Catalin Benciu se afla la Spitalul Militar din Astrid, din Belgia, unde primeste cele mai bune ingrijiri, dupa ce s-a constatat ca are arsuri grave, in.

Familiile victimelor de la Spitalul din Neamt ar putea parasi carantina, cu acordul autoritatilor, pentru a participa la funeralii

Familiile victimelor incendiului de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt ar putea parasi carantina pentru a participa la funeralii, insa cu acordul autoritatilor, potrivit unui comunicat de presa al Prefecturii Neamt, citat de Agerpres. Pentru a veni in sprijinul apartinatorilormembrilor familiilor victimelor incendiului de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, prin Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei pot fi obtinute informatii, cu privire la posibilitatea participarii la funeralii de catre membrii familiilor care se afla sub incidenta carantinariiizolarii la domiciliu si posibilitatea obtinerii unei decizii de suspendare a masurii de carantinare. Funeraliile vor fi desfasurate cu respectarea masurilor in vigoare referitoare la prevenirea raspandirii cu noul coronavirus SARS-CoV-2, se precizeaza in comunicatul Prefecturii Neamt.

Raed Arafat, despre situatia din Sibiu: La incidenta de 11 la 1000 de locuitori, nu mai vorbim de focar, ci de o transmitere comunitara intensa (VIDEO)

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat a fost intrebat in cursul zilei de vineri, a fost intrebat care sunt focarele de COVID-19 din Sibiu si de unde ar fi putut porni raspandirea noului coronavirus la nivelul.

Ministrul Mediului, despre poluarea din Capitala: Bucurestiul este printre putinele capitale sau poate singura unde inca exista incalzire rezidentiala cu lemne de foc, asa cum se intampla la 1700

Mircea Fechet, ministrul Mediului, a mentionat ca, printre principalele surse de poluare din Capitala se afla bucurestenii care inca ard lemne pentru a se incalzi, la fel ca in anii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )