Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa straina despre summit-ul de la Sibiu: Conflictele politice din Romania in prim plan la summit-ul UE/ Liviu Dragnea- adevarata forta politica din spatele premierului

Hotnews Hotnews,
 Presa straina despre summit-ul de la Sibiu: Conflictele politice din Romania in prim plan la summit-ul UE/ Liviu Dragnea- adevarata forta politica din spatele premierului

Problemele politice ale Romaniei au fost reluate joi, dupa ce presedintele i-a criticat pe unii dintre politicienii tarii pentru atacarea institutiilor europene si subminarea pozitiei in Uniunea Europeana. Principalul subiect care a creat cele mai mari controverse a fost o lege propusa recent de PSD, care ar acorda amnistie politicienilor acuzati de coruptie, printre care seful PSD, Liviu Dragnea, considerat adevarata forta politica din spatele premierului Dancila. continuă pe Hotnews

Cum s-a vazut in presa straina summit-ul de la Sibiu: Conflictele politice din Romania in prim plan la summit-ul UE/ Liviu Dragnea- adevarata forta politica din spatele premierului

Problemele politice ale Romaniei au fost reluate joi, dupa ce presedintele i-a criticat pe unii dintre politicienii tarii pentru atacarea institutiilor europene si subminarea pozitiei in Uniunea Europeana. Principalul subiect care a creat cele mai mari controverse a fost o lege propusa recent de PSD, care ar acorda amnistie politicienilor acuzati de coruptie, printre care seful PSD, Liviu Dragnea, considerat adevarata forta politica din spatele premierului Dancila.

Cum s-a vazut in presa straina despre summit-ul de la Sibiu: Conflictele politice din Romania in prim plan la summit-ul UE/ Liviu Dragnea- liderul de facto al tarii, considerat cel mai puternic politician al Romaniei

Problemele politice ale Romaniei au fost reluate joi, dupa ce presedintele i-a criticat pe unii dintre politicienii tarii pentru atacarea institutiilor europene si subminarea pozitiei in Uniunea Europeana. Principalul subiect care a creat cele mai mari controverse a fost o lege propusa recent de Partidul Social Democrat, PSD, care ar acorda amnistie politicienilor acuzati de coruptie, printre care seful PSD, Liviu Dragnea, considerat liderul de facto al tarii si adevarata putere din spatele primului ministru. Chestiunile politice ale Romaniei, statul care detine in prezent presedintia rotativa a UE, au reprezentat un conflict continuu intre presedinte si premier inca din 2017, iar seful partidului de guvernamant, considerat cel mai puternic politician al Romaniei, este condamnat pentru frauda electorala.

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc

Premierul Viorica Dancila si-a aratat regretul joi ca nu a participat la summitul de la Sibiu si a explicat ca s-ar fi putut completa reciproc cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul sa vorbeasca despre realizarile presedintiei romane la Consiliul UE iar presedinele sa discute despre creionarea viitorului UE, a explicat prim-ministrul.

Dragnea, desfiintat de presa straina: Ideologia lui este el insusi. Ce scrie The Guardian despre liderul PSD

Liviu Dragnea e subiectul unui amplu articol publicat de britanicii de la The Guardian. Jurnalistii creioneaza portretul liderului PSD, in contextul in care Romania va gazdui summit-ul informal de la Sibiu. in analiza publicata de The Guardian se mentioneaza ca liderii europeni urmeaza sa se reuneasca joi, pe 9 mai, la Sibiu, in cadrul unui [] .

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Summitul UE de la Sibiu

Premierul Viorica Dancila a facut, joi,declaratii din Alba Iulia in ceea ce priveste Summitul de la Sibiu. Nu, nu merg la summitul de la Sibiu, pentru ca, asa cum stiti, este prezent.

Raed Arafat, mesaj despre Summitul de la Sibiu. Ce s-a petrecut la marele eveniment

Summitul UE de la Sibiu a insemnat doar cazuri medicale usoare, niciun presedinte sau premier, pentru medicii si paramedicii care au fost adusi in oras din toata tara misiunea fiind una indeplinita cu succes,.

Mircea Geoana, despre Summitul de la Sibiu: E un moment frumos, important pentru Romania

Mircea Geoana, fostul ministru de Externe, a spus ca Summitul de la Sibiu e un eveniment foarte important pentru Romania fiindca e un moment de redefinire a Europei, tara noastra trebuie sa isi contureze.

LUDOVIC ORBAN: Liberalii discuta cu Iohannis despre Summitul PPE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca va discuta cu presedintele Klaus Iohannis, la Biroul Executiv al PNL de astazi, de la Sibiu, despre Summitul PPE care va avea loc maine in aer liber.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )