Libnet.ro
UNICEF

13:00

Presedintele Iohannis face declaratii de presa la ora 12.00

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis face declaratii de presa la ora 12.00

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 12. 00, a anuntat Administratia prezidentiala. continuă pe Hotnews

Iohannis: Romanii au dat o lectie dura populismului / PNL si USR-PLUS pot pune baza unei colaborari ca altenativa la actuala majoritate falimentara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca romanii care au votat covarsitor DA la referendum au dat o lectie dura populismului si demagogiei. De asemenea, a precizat seful statului, rezultatele de la alegerile europarlamentare arata ca PNL si USR-PLUS pot constitui alternativa la actuala majoritate falimentara.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 12.00. LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 12. Anuntul Administratiei Prezidentiale vine in contextul in care Referendumul pe teme de justitie convocat de presedinte este foarte aproape de.

Klaus Iohannis, dupa euroalegeri: De azi incepe schimbarea. PNL si USR-PLUS pot fi alternative la guvernarea PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine de la ora 12. 00 o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, anunta administratia prezidentiala.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 21,00

Presedintele Klaus Iohannis sustine duminica, de la ora 21:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, dupa inchiderea urnelor la scrutinele de duminica.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Presedintele Iohannis: Este o zi importanta; haideti la vot!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca ziua de 26 mai este una importanta si i-a indemnat pe romani sa mearga la vot. Citeste si: Dacian Ciolos: Va fi un vot semnal pentru.

VIDEO Presedintele Iohannis ii indeamna pe romani sa voteze pentru o justitie dreapta si o buna guvernare

Presedintele Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa mearga duminica la vot pentru o justitie dreapta, o buna guvernare si o Romanie europeana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )