Libnet.ro
UNICEF

16:45

Presedintele Iohannis revoca ministri, dar nu numeste inlocuitori. Guvernul este nefunctional

Adevărul Adevărul,
Presedintele Iohannis revoca ministri, dar nu numeste inlocuitori. Guvernul este nefunctional

Pe premierul Dancila, impreuna cu liota de consilieri si oficiali ai PSD, nu i-a dus mintea sa ia in calcul aceasta posibilitate. Ca presedintele Iohannis poate sa revoce ministri, fara sa numeasca altii in loc. S-a intamplat chiar vineri, cand a semnat revocarea ministrilor demisionari de la ALDE, dar nu si numirea inlocuitorilor propusi de premier. ii permite art. 85 din Constitutie, asa cum am explicat in articole anterioare. continuă pe Adevărul

VIORICA DANCILA: il vom actiona in judecata pe presedintele Iohannis

Comitetul Executiv National al PSD a decis, sambata, la Mamaia, sa il actioneze in instanta pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a afirmat ca Guvernul este corupt, a anuntat presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

Viorica Dancila: il voi suna pe presedintele Iohannis pentru a vedea ce crede despre activitatea Guvernului Cum explica premierul numarul ministrilor schimbati si ce spune despre strategia viitoare a PSD

Premierul Viorica Dancila a afirmat vineri seara, la Constanta, ca il va suna pe presedintele Iohannis pentru a-l intreba care este opinia luiin ceea ce priveste activitatea guvernamentala. Am sa-.

Presedintele Iohannis a semnat eliberarea din functie a ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind demisia celor trei ministri ai ALDE - Gratiela Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie - in urma deciziei ALDE de rupere a coalitiei cu PSD si de iesire de la guvernare. Seful statului nu a dat insa un raspuns propunerilor Vioricai Dancila de ministri interimari in locul demisionarilor de la ALDE.

Digi 24: CTP: Presedintele Iohannis bate cuiul in scandura pe care i-a intins-o cu gratie doamna Dancila

Gazetarul Cristian Tudor Popescu considera ca premierul Viorica Dancila i-a oferit pe tava presedintelui Klaus Iohannis puncte electorale prin propunerile de remaniere.

Presedintele Iohannis i-a transmis premierului Dancila ca propunerile de comisar european NU sunt potrivite Rovana Plumb si Dan Nica, numele inaintate de Guvern la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a explicat miercuri, intr-o discutie informala cu presa, ca Rovana Plumb si Dan Nica sunt doua propuneri nepotrivite pentru portofoliul de comisar european, potrivit.

Dan Barna (USR-PLUS): Presedintele Iohannis sa-i ceara astazi demisia premierului Dancila. Sa-si ia un angajament public ca nu mai da nicio sansa PSD

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, ii solicita presedintelui Iohannis sa-i ceara astazi demisia premierului Dancila si sa isi ia un angajament public ca nu.

Presedintele Iohannis: Resping remanierea propusa de Viorica Dancila. PSD si ALDE sunt vinovate pentru esecul acestei guvernari

Klaus Iohannis a sustinuto declaratie de presa, la Palatul Cotroceni cu privire la criza politica din Romania. Presedintele sustine ca PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret si respinge remanierea.

Presedintele Iohannis, declaratii despre criza politica: PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret

Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, ora 18:00, cu privire la criza politica din Romania. Presedintele sustine ca PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret .

Presedintele Iohannis, declaratii despre criza politica, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, ora 18:00, cu privire la criza politica din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )