Libnet.ro
UNICEF

17:45

GASITI ASEMANARILE! Ce au in comun presedintele Klaus Iohannis, actorul Tom Cruise si James Bond

B1 B1,
GASITI ASEMANARILE! Ce au in comun presedintele Klaus Iohannis, actorul Tom Cruise si James Bond

Aparitia presedintelui Johannis, joi dimineata, cu o tinuta de James Bond la un pas de pensie a suscitat numeroase comentarii ale fanilor si dusmanilor. De neratat, similitudinea cu Tom Cruise in. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis isi mentine aprecierea fata de activitatea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, desi aceasta a refuzat sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta

Refuzul Laurei Codruta Kovesi de a se prezenta pentru a fi audiata la Comisia parlamentara de ancheta pentru alegerile din 2009, precum si faptul ca a fost reclamata la ministrul Justitiei pentru aceasta atitutine nu schimba cu nimic aprecierea presedintelui Iohannis fata de sefa DNA.

Presedintele Klaus Iohannis vine pe 18 iulie in Vrancea, sa omagieze ostasii romani care si-au dat viata in Primul Razboi Mondial

Presedintele tarii va fi prezent la Marasti, in seara de 18 iulie, unde va avea loc un ceremonial militar la 100 de ani de la batalii.

Mircea Badea, in maiou la emisiune: Daca am maiou, seman cu Brad Pitt. Ce spune despre Klaus Iohannis

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a fost comparat cu actorul Tom Cruise, in Top Gun, in timpul vizitei sale la baza militara de la Mihai Kogalniceanu, unde a purtat o pereche de ochelari tip aviator, Mi.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa vizita la Baza Mihail Kogalniceanu: Ce spune presedintele despre colaborarea cu militarii americani(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat joi baza militara de la Mihail Kogalniceanu, unde s-a intalnit cu presedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel. La sfarsitul.

Klaus Iohannis, intalnire importanta cu un inalt oficial NATO. Primele imagini de la eveniment

Presedintele Klaus Iohannis se afla in vizia la baza militara de la Mihail Kogalniceanu din Constanta, unde va avea o intrevedere cu presedintele Comitetului militar NATO, generalul Petr Pa.

Klaus Iohannis, intalnire cu pilotii romani si britanici la Mihail Kogalniceanu

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, in jurul orei 11. 00, la Baza Militara Mihail Kogalniceanu, unde se intalneste cu presedintele Comitetului Militar al NATO, Petr Pavel, si viziteaza Centrul Administrativ.

Klaus Iohannis, aparitie demna de Top Gun la baza militara de la Mihail Kogalniceanu

Radu Tudor a difuzat, la Punctul de intalnire, de la Antena 3, cateva din imaginile care au devenit virale pe internet cu presedintele Klaus Iohannis, care a descins ca in Top Gun la baza.

Klaus Iohannis, despre evaluarea activitatii Codrutei Kovesi: Sunt sigur ca ministrul Justitiei... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre raportul privind activitatea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Seful statului s-a declarat convins ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader se va anunta la.

Klaus Iohannis, despre alocarea a 2% pentru Aparare: Toti au promis ca vor face tot e necesar pentru a demara achizitiile, astept sa se intample

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca a discutat atat cu cabinetul Grindeanu cat si cu Guvernul condus de Mihai Tudose, si toti au promis ca vor face tot ce e necesar pentru a demara in timp utili achizitiile pentru Armata romana, pentru a se atinge bugetul de 2% din PIB.

Klaus Iohannis a refuzat sa comenteze absenta sefei DNA de la audierile Comisiei de anchetare a alegerilor prezidentiale din 2009

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la baza militara de la Mihail Kogalniceanu, a refuzat sa comenteze lipsa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi de la audierile din Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )