Libnet.ro
UNICEF

07:45

Presedintele Klaus Iohannis nu intelege sensul mitingului PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Klaus Iohannis nu intelege sensul mitingului PSD

Mitingul organizat de actuala coalitie aflata la putere starneste vii discutii, in cele mai diverse note, de la uimire pana la ironie si ingrijorare. continuă pe Ziarul Bursa

Luju.ro: Presedintele Klaus Iohannis are dosar penal la DNA

Presedintele Klaus Iohannis are dosar penal. DNA a deschis dosarul 250/P/2018 pe numele lui Carmen Georgeta Iohannis si Klaus Werner Iohannis in urma sesizarii redactiei Lumea Justitiei pentru cei 320. 000 euro.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis privind mitingul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat mitingul pe care PSD intentioneaza sa il organizeze sambata ca fiind o abordare caraghioasa si pur populista. Mitingurile sunt o forma de protest si.

Klaus Iohannis, despre o posibila suspendare a sa: Nu imi e teama. Nu sunt preocupat de asta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti, scenariile lansate din partea PSD cu privire la suspendarea sa, daca nu o va revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Seful statului a spus ca nu il preocupa.

Klaus Iohannis sesizeaza din nou CCR: Este vizat Sorin Grindeanu

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate privind infiintarea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in.

Klaus Iohannis a promulgat legea ANI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Legii nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea s.

Klaus Iohannis, iesire neasteptata pe Facebook. Ce a postat seful statului, marti dupa-amiaza

Presedintele Klaus Iohannis a publicat, marti dupa-amiaza, una dintre ideile pe care le sustinuse cu cateva ore inainte, in conferinta pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni. Potrivit sefului statului,.

Mircea Badea, despre Klaus Iohannis: Sunt destul de sigur ca nu va respecta decizia CCR

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, pe tema momentului, revocarea sefei DNA, Laurei Codruta Kovesi. Eu sunt convins si voi actiona in consecinta, ca procurorii trebuie sa fie independenti. in.

Klaus Iohannis: O decizie a Curtii Constitutionale nu poate fi discutata prin referendum

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca o decizie a Curtii Constitutionale nu poate fi discutata prin referendum, precizand insa ca sunt tot mai multi politicieni care pun sub semnul intrebarii.

Klaus Iohannis: Nu mi-e teama de niciun fel de incercare de suspendare

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca nu ii este teama de niciun fel de incercare de suspendare a sa din functie, precizand ca nu exista niciun motiv pentru acest lucru. Am observat ca foarte.

Tudorel Toader, replica fulger pentru Klaus Iohannis: Nu se confunda independenta procurorilor privind dosarele cu desfasurarea activitatii lor sub autoritatea ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat o replica fulger pentru presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a anuntat ca va trata decizia CCR in asa fel incat sa se respecte independenta pe care procurorii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2281 seconds )