Libnet.ro
UNICEF

16:15

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu liderii partidelor din coalitie

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu liderii partidelor din coalitie

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri dupa amiaza cu liderii coalitiei guvernamentale, l. continuă pe România Liberă

SURSE: Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu liderii coalitiei de guvernare la Vila Lac

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire cu liderii coalitiei de Guvernare la Vila Lac, informeaza Agerpres, citand surse politice. Potrivit surselor, intalnirea cu liderii formatiunilor.

Presedintele Klaus Iohannis a decis: Fostul ministru Costel Alexe poate fi urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis a dat aviz pentru inceperea urmarii penale a fostului ministru al Mediului, Costel Alexe, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a admis astfel cererea procurorilor.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului, informeaza Administratia Prezidentiala. Legea privind unele masuri.

KLAUS IOHANNIS A DECIS: Costel Alexe, urmarit penal de DNA

Presedintele Klaus Iohannis a dat unda verde cererii Parchetului General pentru demararea urmaririi penale a fostului ministru al Mediului, Costel Alexe, care in prezent este presedinte al Consiliului Judetean Iasi.

Klaus Iohannis si sotia, prima aparitie din acest an. Ce tinuta a ales Carmen Iohannis

Au aparut primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis din acest an. Si in 2021, seful statului a pastrat obiceiul si a mers la biserica, la slujba de duminica.

SURSE Klaus Iohannis se intalneste azi dupa-amiaza cu liderii coalitiei pentru a discuta prioritatile guvernarii

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste azi dupa amiza, la Vila Lac, cu liderii coalitiei pentru a discuta prioritatile guvernarii in perioada urmatoare, au declarat pentru G4Media. ro surse oficiale.

Klaus Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala in cazul Costel Alexe

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi ministrului justitiei, cererea de urmarire penala in cazul Costel Alexe, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis da unda verde DNA pentru urmarirea penala a fostului ministru Costel Alexe

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat inceperea urmaririi penale pe numele lui Costel Alexe, fostul ministru al Mediului si actual sef al CJ Iasi, in urma cererii venite din partea procurorilor DNA.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind un imprumut de 500 de milioane de euro pentru consolidarea sistemului de sanatate

Printre decretele semnate luni de presedintele Klaus Iohannis se numara si cel privind promulgarea legii pentru ratificarea Acordului de imprumut intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului. Actul normativ prevede pedepse cu inchisoarea de la una la la 5 ani daca sunt distribuite materiale antitiganesti si inchisoare intre 3 si 10 ani plus interzicerea unor drepturi pentru initierea sau constituirea unei organizatii cu caracter antitiganesc ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a unui astfel de grup.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2161 seconds )