Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele Klaus Iohannis vine vineri la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis vine vineri la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat vineri seara la Sibiu, unde va asista la un eveniment din cadrul Festivalului international de Teatru. continuă pe Adevărul

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis asista la un spectacol din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a venit, vineri seara, la Sibiu, unde asista la un eveniment din cadrul Festivalului International de Teatru.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a asistat la un spectacol din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a venit, vineri seara, la Sibiu, unde a asistat la un eveniment din cadrul Festivalului International de Teatru.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea falimentului personal

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea falimentului personal. Actul normativ prevede ca orice persoana aflata in incapacitate de plata a ratelor sa isi poata reesalona datoriile in baza unui plan d.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind insolventa persoanelor fizice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind procedura insolventei persoanelor fizice, informeaza Cotroceniul. Legea Insolventei persoanelor fizice a fost votata pe 20 mai de deputati, cu 309 voturi pentru, niciunul impotriva si cu trei abtineri.

Presedintele Klaus Iohannis va analiza profund legea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intrebat despre pensiile speciale ale parlamentarilor, ca se va referi la aceasta chestiune dupa ce va primi de la Parlament legea si va face o analiza.

Klaus Iohannis va fi prezent la un spectacol in limba germana, la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent, vineri seara, la Sibiu, la spectacolul Ultima banda a lui Krapp din cadrul Festivalului International de Teatru.

Klaus Iohannis il primeste, miercuri, pe presedintele Portugaliei

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, care efectueaza o vizita oficiala in Romania, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis s-a plimbat cu sotia sa in noua limuzina prezidentiala, un Mercedes Benz S500 4Matic

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu sotia sa, Carmen Iohannis, cu noua limuzina prezidentiala, un Mercedes Benz S500 4Matic cu ampatament alungit, scrie stiripesurse. ro. Pretul standard al acestei masini de.

Klaus Iohannis: Cu ocazia inceperii Ramadanului doresc tuturor credinciosilor musulmani din Romania un post binecuvantat de Dumnezeu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia inceperii Ramadanului si a anuntat ca va lua parte la traditionala Cina de Iftar. Cu ocazia inceperii lunii postului Ramadan doresc sa transmit.

Klaus Iohannis invita romanii sa semneze o petitie online pentru egalitatea sexelor:Egalitatea de sanse intre femei si barbati este parte din progresul omenirii.

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care indeamna la semnarea unei petitii online ce se desfasoara la nivel global sub egida ONU, lansata in septembrei 2014, si al carei ambasador este actrita britanica Emma Watson.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )