Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis va fi prezent la un spectacol in limba germana, la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis va fi prezent la un spectacol in limba germana, la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent, vineri seara, la Sibiu, la spectacolul Ultima banda a lui Krapp din cadrul Festivalului International de Teatru. continuă pe Adevărul

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis asista la un spectacol din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a venit, vineri seara, la Sibiu, unde asista la un eveniment din cadrul Festivalului International de Teatru.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a asistat la un spectacol din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a venit, vineri seara, la Sibiu, unde a asistat la un eveniment din cadrul Festivalului International de Teatru.

Presedintele Klaus Iohannis vine vineri la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat vineri seara la Sibiu, unde va asista la un eveniment din cadrul Festivalului international de Teatru.

Iohannis, prezent la Sibiu la spectacolul Ultima banda a lui Krapp

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va participa, vineri seara, la Sibiu, la spectacolul Ultima banda a lui Krapp din cadrul Festivalului International de Teatru, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

FOTO Noi imagini cu Klaus Iohannis la biserica din Mangalia. Carmen Iohannis s-a rugat fierbinte, in genunchi

Noi fotografii de la vizita-surpriza a lui Klaus Iohannis la slujba de duminica, 14 iunie, de la Biserica romano-catolica din Mangalia au fost postate de Parohia Romano-Catolica din Mangalia. Presedintele tarii a sosit la Sfanta Liturghie insotit de sotia sa Carmen si un grup de prieteni cu care isi serbase in ajun ziua de nastere.

Klaus Iohannis s-a plimbat cu sotia sa in noua limuzina prezidentiala, un Mercedes Benz S500 4Matic

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu sotia sa, Carmen Iohannis, cu noua limuzina prezidentiala, un Mercedes Benz S500 4Matic cu ampatament alungit, scrie stiripesurse. ro. Pretul standard al acestei masini de.

Klaus Iohannis participa, alaturi de sotia sa, la un concert oferit de presedintele Portugaliei, la fostul Palat Regal

Klaus Iohannis a anuntat ca joi, de la ora 19, va participa, alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis, la un concert organizat la fostul Palat Regal, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Concertul e.

Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, stia ca Victor Ponta va merge la Baku, dar nu l-a informat si pe Klaus Iohannis (VIDEO)

Seful cancelariei prezidentiale Dan Mihalache stia ca premierul Victor Ponta va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaidjan, dar nu l-a informat pe Klaus Iohannis. Faptul ca.

Klaus Iohannis in Croatia: Lupta anticoruptie se desfasoara din plin, suntem intr-o faza fierbinte

Presedintele Iohannis a declarat, luni, la Zagreb, ca spera ca rezultatele luptei anticoruptie sa influenteze pozitiv aderarea la Spatiul Schengen, el mentionand totodata ca suntem intr-o faza fierbinte, de care vom trece cu bine si aratand, referitor la cazul premierului, ca speta este trista, potrivit Mediafax. Klaus Iohannis a sustinut, la Zagreb, o conferinta de presa comuna cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, dupa convorbirile avute cu aceasta. Cei doi sefi de stat au fost intrebati, in contextul in care ambele tari sunt membre ale UE si doresc sa acceada in spatiul Schengen, daca lupta impotriva coruptiei afecteaza acest efort al celor doua tari.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind declararea satului Bicaci, judetul Bihor, localitate-martir a luptei anticomuniste. Vezi ce alte decrete a mai semnat presedintele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 iunie, decrete de eliberare din functie a unor magistrati si de promulgare a unor legi. Mai exact, 4 judecatori si 2 procurori au fost elibarati din.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )