Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis asista la un spectacol din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Presedintele Klaus Iohannis asista la un spectacol din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a venit, vineri seara, la Sibiu, unde asista la un eveniment din cadrul Festivalului International de Teatru. continuă pe Adevărul

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a asistat la un spectacol din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a venit, vineri seara, la Sibiu, unde a asistat la un eveniment din cadrul Festivalului International de Teatru.

Presedintele Klaus Iohannis vine vineri la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat vineri seara la Sibiu, unde va asista la un eveniment din cadrul Festivalului international de Teatru.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea falimentului personal

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea falimentului personal. Actul normativ prevede ca orice persoana aflata in incapacitate de plata a ratelor sa isi poata reesalona datoriile in baza unui plan d.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind insolventa persoanelor fizice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind procedura insolventei persoanelor fizice, informeaza Cotroceniul. Legea Insolventei persoanelor fizice a fost votata pe 20 mai de deputati, cu 309 voturi pentru, niciunul impotriva si cu trei abtineri.

Presedintele Klaus Iohannis va analiza profund legea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intrebat despre pensiile speciale ale parlamentarilor, ca se va referi la aceasta chestiune dupa ce va primi de la Parlament legea si va face o analiza.

Klaus Iohannis, despre iesirea din tara a lui Victor Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri. Nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta, el precizand ca Romania stie foarte bine care sunt prietenii sai.

Klaus Iohannis va fi prezent la un spectacol in limba germana, la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent, vineri seara, la Sibiu, la spectacolul Ultima banda a lui Krapp din cadrul Festivalului International de Teatru.

Klaus Iohannis,despre iesirea lui Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri; nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a spus presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta. Seful statului a precizat ca.

Klaus Iohannis il primeste, miercuri, pe presedintele Portugaliei

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, care efectueaza o vizita oficiala in Romania, informeaza Administratia Prezidentiala.

FOTO Noi imagini cu Klaus Iohannis la biserica din Mangalia. Carmen Iohannis s-a rugat fierbinte, in genunchi

Noi fotografii de la vizita-surpriza a lui Klaus Iohannis la slujba de duminica, 14 iunie, de la Biserica romano-catolica din Mangalia au fost postate de Parohia Romano-Catolica din Mangalia. Presedintele tarii a sosit la Sfanta Liturghie insotit de sotia sa Carmen si un grup de prieteni cu care isi serbase in ajun ziua de nastere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )