Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Romaniei l-a nominalizat pe Ludovic Orban pentru functia de premier. Iohannis: Alegerile anticipate sunt prima mea optiune (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Romaniei l-a nominalizat pe Ludovic Orban pentru functia de premier. Iohannis: Alegerile anticipate sunt prima mea optiune (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat joi seara, la Palatul Cotroceni, ca il nominalizeaza pe Ludovic Orban pentru functia de premier, dar a precizat ca prima sa optiune ramane declansarea. continuă pe B1

PSD a convocat Comitetul Executiv, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier

Presedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

Cine ar putea sa il inlocuiasca pe Ludovic Orban in functia de Premier. Legaturile cu Ponta si Dragnea

Sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, este in plina desfasurare. Nici nu s-a ajuns la un vot final si dej se fac speculatii si pariuri pe cine ii va lua locul lui Ludovic Orban la .

Decretul privind desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier, publicat in Monitorul Oficial

Decretul privind desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier a fost publicat, joi seara, in Monitorul Oficial.

VICTOR PONTA: Ludovic Orban nu poate sa conduca in acest moment si, in general, in niciun moment, Romania

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat ca i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca formatiunea politica pe care o conduce nu il va vota pe Ludovic Orban pentru functia de premier, spunand ca ar fi total ilogic si ridicol sa faca acest lucru. in ceea ce priveste organizarea de alegeri anticipate, Ponta spune ca acest lucru depinde, in prezent, exclusiv de PSD, care detine majoritatea in Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului.

Surse. Calendarul lui Ludovic Orban pentru viitorul Guvern. Ce directive le-a dat colegilor din partid

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a anuntat pe colegii liberali ca vrea ca noul Cabinet sa depuna luni noul program de guvernare si oamenii care ar putea fi ministrii sa se pregateasca bine din timp pentru audierile din comisii, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Rares Bogdan dezminte orice fel de conflict cu Ludovic Orban: PNL trebuie sa fie mai unit decat oricand Presa nu este un dusman niciodata, ci un partener (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a dezmintit speculatiile potrivit carora ar fi fost criticat fervent de liderul partidului, premierul nominalizat Ludovic Orban. Am vazut, mi-au trimis si mie c.

Ludovic Orban, oficial premier desemnat pentru a doua oara. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul prin care presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe liderul liberal, Ludovic Orban, in calitate de candidat la functia de prim-ministru, pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului si listei noului Guvern, a fost publicat joi in Monitorul Oficial.

Imaginile anului: Ce a facut Ludovic Orban dupa ce a fost demis

Antena 3 a obtinut, in exclusivitate, imaginile anului, care arata ce a facut Ludovic Orban la scurt timp dupa ce a fost demis din functia de premier.

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de .

Ludovic Orban a convocat reuniunea Biroului Executiv al PNL pentru joi

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Executiv al PNL se va reuni joi in sedinta pentru a stabili componenta si mandatul delegatiei partidului la negocierile politice ce vor fi declansate de presedintele Iohannis, dupa ce Guvernul a fost demis prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )