Libnet.ro
UNICEF

16:30

PRIMUL MESAJ al presedintelui Iohannis, dupa decizia CCR in cazul Kovesi

B1 B1,
PRIMUL MESAJ al presedintelui Iohannis, dupa decizia CCR in cazul Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu prilejul Zilei Rezervistului Militar. Aceasta este primul mesaj al Administratiei Prezidentiale, dupa decizia de miercuri a Curtii Constitutionale CCR) cu. continuă pe B1

Miscarea pregatita de Klaus Iohannis dupa decizia CCR

Curtea Constitutionala a anuntat oficial ca presedintele Iohannis este obligat sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. in urma comunicatului CCR, este posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa.

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

Inadecvare totala: Klaus Iohannis vorbeste despre viata sanatoasa si poluarea aerului, la nici 24 de ore dupa decizia CCR in cazul Codrutei Kovesi

Toata lumea asteapta reactia presedintelui Klaus Iohannis dupa ce Curtea Constitutionala a decis miercuri ca exista un conflict intre Guvern si presedinte dupa refuzul sefului statului de a o revoca pe.

Tudorel Toader, prima reactie dupa decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader reactioneaza dupa ce judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Io.

Prima reactie a procurorului general dupa decizia CCR: Vrem sa stim daca magistratii mai sunt independenti (VIDEO)

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a avut joi o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale privind refuzul lui Klaus Iohannis de a o revoca pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi. in contextul.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa decizia CCR

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut o prima reactie dupa decizia luata de Curtea Constitutionala, aceea de a admitesesizarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. CCR a constatat,.

Florin Iordache, reactie dupa decizia CCR: Codruta go home

Florin Iordache, artizanul din spatele modificarilor legislative din justitie, a avut o reactie de bucurie dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea Laurei Codruta Kovesi si a cerut ca aceasta sa.

Lider PNL, dupa decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Iohannis trebuie sa o respecte, nu are ce sa faca

Reactie suprinzatoare din partea unui lider PNL dupa ce Curtea Constitutionala a emis documentul oficial privind sesizarea facuta in raport cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de o revoca pe Laura.

VIDEO Cele 3 scenarii ale analistilor dupa decizia CCR n cazul Kovesi. PSD-ALDE l-ar putea suspenda pe Iohannis

Procurorii considera ca a venit momentul sa traga un semnal de alarma privind independenta justitiei. Pe de alta parte, in comunicatul DNA nu se vorbeste despre o eventuala demisie a Laurei Codruta Kovesi, desi a fost ceruta cu insistenta de cei de la PSD si ALDE.

Iohannis, despre decizia CCR pe tema revocarii sefei DNA: Voi astepta motivarea, voi citi si voi actiona in consecinta

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, ce va face in cazul in care Curtea Constitutionala CCR) decide ca exista un conflict Guvern-Presedinte in privinta revocarii sefei DNA, el raspunzand ca va astepta motivarea, o va citi si va actiona in consecinta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )