Libnet.ro
UNICEF

10:00

Prima statuie din lume a scriitoarei Jane Austen a fost dezvelita cu ocazia implinirii a doua secole de la moartea sa

Adevărul Adevărul,
Prima statuie din lume a scriitoarei Jane Austen a fost dezvelita cu ocazia implinirii a doua secole de la moartea sa

Marti, 18 iulie, s-au implinit doua secole de la moartea celebrei scriitoare Jane Austen, ocazie cu care, in Marea Britanie, a avut loc o serie de evenimente dedicate acesteia. Printre acestea s-a numarat si dezvelirea unei statui in marime naturala cu prozatoarea, in Basingstoke, in apropiere de locul in care s-a nascut Austen, Steventon, dupa cum informeaza CNN. continuă pe Adevărul

Prima bere probiotica din lume, produsa in Singapore. Reteta a fost evaluata la cateva sute de milioane de dolari

Barbatii vor avea, de acum, un motiv in plus sa consume bere. O echipa de cercetatori din Singapore au reusit sa produca un sortiment de bere care contine si probiotice. Specialistii pretind ca berea ar putea contribui la imbunatatirea sanatatii intestinelor si a imunitatii.

Cel mai mare raliu caritabil din lume, The Mongol Rally, trece si anul acesta prin Romania

Mongol Rally, cel mai mare raliu neconventional caritabil din lume, a ajuns in 2017 la cea de-a 14-a editie. Startul a fost dat la Londra, iar echipajele internationale strabat in masini de oras distanta dintre capitala Marii Britanii si Ulan Ude, un oras din Republica Buriatia, Federatia Rusa.

Omul din spatele celui mai puternic lider din lume: Trump are mai mult nevoie de Iohannis, decat invers

Omul din spatele celui mai puternic lider din lume, Barack Obama, a fost invitat luni, la Antena 3, la emisiunea Esential. Dan Shomon, fostul sef de campanie a lui Obama, a declarat, in direct.

Imagini spectaculoase cu cel mai periculos drum din lume (VIDEO)

Imagini spectaculoase de pe cel mai periculos drum din lume. Chang Kong, o carare din scanduri de lemn aflata la mii de metri inaltime, este o populara destinatie turistica din China.

Cel mai generos sef din lume? Este incredibil ce a facut barbatul pentru a marca cea de-a 20 aniversare a companiei

Cum arata cel mai generos sef din lume? Ei bine, Ian Lucas, 48 de ani, ar putea sa fie acela. Si asta pentru ca pentru a marca a 20 aniversare a companiei, managerul a decis sa-i trateze pe cei 42 de angajati.

Eroul zilei. Un roman, in cea mai grea competitie din lume

Toma Coconea a pus steagul Romaniei pe harta celei mai dificile competitii de anduranta din lume. Si a incheiat pe locul 11 la cel mai dur concurs, reusind sa strabata pe jos sau in zbor cu.

Imagini MORTALE cu cel mai periculos drum montan din lume! (VIDEO DRONA, FOTO)

Daca imaginile muntelui Hua din China, filmate cu drona, tefacsa ametesti, inchipuie-ti cum trebuie sa fi fost pentru calugarii care o luau pe acolo in drumul lor spre iluminare.

Care sunt cele mai lenese tari din lume?

Cercetatorii americani au analizat date impresionante obtinute de la telefoanele noastre pentru a vedea cat de activi suntem cu adevarat. Analiza efectuata de Universitatea Stanford a aratat ca numarul mediu de pasi zilnici a fost de 4.

Schimbare pe podium in Turul Frantei dupa prima etapa din Alpi

Etapa a 17-a din Turul Frantei, cu treceri peste trei catarari monstruoase printre care si temuta Galibier, a fost castigata de slovenul Primoz Roglic dupa un atac solitar in urcare.

Cea mai buna jucatoare din lume Cristina Neagu, la primul antrenament pentru CSM Bucuresti (FOTO)

Cristina Neagu s-a intors in Romania dupa 4 ani petrecuti in capitala Muntenegrului la Buducnost. Aceasta va evolua incepand din acest sezon la campiona Romaniei si.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )