Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un primar din Bihor care oficia casatorii fara sa poarte masca de protectie a fost depistat cu COVID-19. ,,Eu n-am purtat, ca imi era mai usor sa vorbesc fara ea

B1 B1,
Un primar din Bihor care oficia casatorii fara sa poarte masca de protectie a fost depistat cu COVID-19. ,,Eu n-am purtat, ca imi era mai usor sa vorbesc fara ea

Primarul comunei Popesti, judetul Bihor, Dorin Curtean a fost testat pozitiv pentruCovid-19, chiar inainte de a pleca in concediul de odihna. Acesta a oficiatmai multe cununii fara. continuă pe B1

Un primar din Bihor care oficia casatorii fara sa poarte masca de protectie a fost confirmat cu COVID-19. Eu n-am purtat, ca imi era mai usor sa vorbesc fara ea

Primarul comunei Popesti, judetul Bihor, Dorin Curtean a fost testat pozitiv pentruCovid-19, chiar inainte de a pleca in concediul de odihna. Acesta a oficiatmai multe cununii fara.

Un primar din Bihor care oficia casatorii fara sa poarte masca din protectie a fost depistat cu COVID. Mirii ar putea intra in carantina

In fiecare zi apar tot mai multe exemple de primari, parlamentari sau membri din Guvern care ignora regulile impuse de pandemie si-i pun in pericol pe cei din jur. Este si cazul primarului comunei bihorene Popesti, care oficia cununii in spatiu inchis, fara sa poarte masca de protectie. Edilul a fost diagnosticat cu COVID.

Primarul comunei din Romania care a atras cei mai multi bani europeni are COVID-19

Gheorghe Damian, primarul localitatii Ciugud din judetul Alba, devenita cunoscuta pentru ca este comuna din Romania care a atras cele mai multe fonduri europene, a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Damian este la cel de al saselea mandat de primar.

Cine sunt vedetele din Romania care candideaza la alegerile parlamentare. Surprize mari pe lista

Vedetele au luat cu asalt sfera politica. Actori si cantareti care s-au dedicat publicului zeci de ani, toti sunt pregatiti acum sa schimbe macazul in viata profesionala. Domeniu interesant cu idei benefice sau o sursa sigura de venit in aceste vremuri, artistii au acceptat propunerile diferitor partide politice pentru a intra in cursa pentru alegerile .

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul traditional cu telefonul mobil

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul clasic cu telefonul mobil, ca alternativa pentru procesarea rapida a platilor cu cardul.

Pune apa de gura pe bataturi. Leacurile din popor care fac minuni pentru sanatate

Daca te-ai saturat sa dai o gramada de bani pe tot felul de creme si unguente care nu au avut prea multe rezultate, poti incerca leacurile babesti. Simple si cu un efect garantat, acestea trebuie sa fie stiute de toti romanii. Leacuri din popor de care trebuie sa ai habar Leacurile din popor au inceput .

CORONAVIRUS |Oradea si alte sapte localitati din Bihor intra in scenariul rosu: A fost depasita rata de incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori (VIDEO)

Municipiul Oradea si alte sapte localitati din judetul Bihor intra de marti in scenariul rosu dupa ce au iregistrat o incidenta mai mare de trei infectari la mia de locuitori. Pragul de incidenta a fost.

inca un primar din judetul Brasov isi pierde mandatul din cauza incompatiblitatii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv pe 21 octombrie recursul intentat de primarul comunei Bunesti, Mircea Palasan, impotriva unei decizii a Agentiei Nationale de Integritate ANI) din 1 Martie 2017, potrivit unui comunicat comun al USR PLUS si FDGR, citat de g4media.

Noi dispozitive Huawei lansate pe piata din Romania care faciliteaza interconectivitatea

In cadrul conferintei Huawei Developers Conference, Huawei a anuntat o serie de produse care s-au alaturat ecosistemului incepand cu toamna aceasta: HUAWEI FreeBuds Pro si HUAWEI FreeLace Pro, noi variante pro ale produselor audio extrem de apreciate,.

Un tanar din Bucuresti care a fost infectat cu Covid-19, transferat la Iasi. Medic: Acolo il asteapta Dumnezeu cu mila lui. Cum facem, domnilor dr. Bittman si Chiriac, intra la numaratoare sau nu?

Un medic din Bucuresti povesteste pe pagina sa de Facebook cazul unui tanar de 37 de ani infectat cu noul coronavirus, care s-a prezentat la camera de garda de la Spitalul Floreasca, si care urma sa plece tocmai.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )