Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un primar din Bihor care oficia casatorii fara sa poarte masca din protectie a fost depistat cu COVID. Mirii ar putea intra in carantina

Antena3 Antena3,
Un primar din Bihor care oficia casatorii fara sa poarte masca din protectie a fost depistat cu COVID. Mirii ar putea intra in carantina

In fiecare zi apar tot mai multe exemple de primari, parlamentari sau membri din Guvern care ignora regulile impuse de pandemie si-i pun in pericol pe cei din jur. Este si cazul primarului comunei bihorene Popesti, care oficia cununii in spatiu inchis, fara sa poarte masca de protectie. Edilul a fost diagnosticat cu COVID. continuă pe Antena3

Primarul comunei din Romania care a atras cei mai multi bani europeni are COVID-19

Gheorghe Damian, primarul localitatii Ciugud din judetul Alba, devenita cunoscuta pentru ca este comuna din Romania care a atras cele mai multe fonduri europene, a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Damian este la cel de al saselea mandat de primar.

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul traditional cu telefonul mobil

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul clasic cu telefonul mobil, ca alternativa pentru procesarea rapida a platilor cu cardul.

Pune apa de gura pe bataturi. Leacurile din popor care fac minuni pentru sanatate

Daca te-ai saturat sa dai o gramada de bani pe tot felul de creme si unguente care nu au avut prea multe rezultate, poti incerca leacurile babesti. Simple si cu un efect garantat, acestea trebuie sa fie stiute de toti romanii. Leacuri din popor de care trebuie sa ai habar Leacurile din popor au inceput .

Singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna

Patriarhul Daniel este singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna, vedeti un pic mai hjos. Patriarhul Daniel, pentru toate atributiile pentru care le are in tara noastra, este remunerat pe masura. Acesta este singurul om care are un salariu apropiat de cel al presedintelui .

CORONAVIRUS |Oradea si alte sapte localitati din Bihor intra in scenariul rosu: A fost depasita rata de incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori (VIDEO)

Municipiul Oradea si alte sapte localitati din judetul Bihor intra de marti in scenariul rosu dupa ce au iregistrat o incidenta mai mare de trei infectari la mia de locuitori. Pragul de incidenta a fost.

inca un primar din judetul Brasov isi pierde mandatul din cauza incompatiblitatii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv pe 21 octombrie recursul intentat de primarul comunei Bunesti, Mircea Palasan, impotriva unei decizii a Agentiei Nationale de Integritate ANI) din 1 Martie 2017, potrivit unui comunicat comun al USR PLUS si FDGR, citat de g4media.

Un tanar din Bucuresti care a fost infectat cu Covid-19, transferat la Iasi. Medic: Acolo il asteapta Dumnezeu cu mila lui. Cum facem, domnilor dr. Bittman si Chiriac, intra la numaratoare sau nu?

Un medic din Bucuresti povesteste pe pagina sa de Facebook cazul unui tanar de 37 de ani infectat cu noul coronavirus, care s-a prezentat la camera de garda de la Spitalul Floreasca, si care urma sa plece tocmai.

Amenzi de 60.000 de lei pentru 20 de persoane din Arges care participau la Focul lui Sumedru

Masurile restrictive impuse pe fondul pandemiei de coronavirus au fost incalcate in Arges de un grup de 20 de persoane care au participat la o manifestare traditionala cunoscuta sub denumirea de Focul lui.

Cod galben de ceata in Capitala si in 30 de judete din tara. Care sunt zonele afectate

Marti dimineata, meteorologii au emis avertizari Cod galben de ceata atat pentru Bucuresti, cat si pentru 30 de judete din tara. Ceata va determina reducerea vizibilitatii sub 200 m si izolat sub 50.

Ce spune un psiholog, despre cazul profesoarei din Maramures care agresa un elev: Varianta cea mai buna ar fi ca testarea psihologica sa fie facuta foarte serios pentru ca in general este doar o formalitate peste care se trece

Monica Anisie a solicitat o ancheta Inspectoratului Scolar, dupa ce a aparut un videoclip in care o profesoara agreseaza un copil. Psihologul Keren Rosner spune ca profesorii ar trebui sa treaca prin anumite te.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )