Libnet.ro
UNICEF

18:45

Prima fabrica din lume care stocheaza energie sub forma de aer comprimat

Playtech Playtech,
Prima fabrica din lume care stocheaza energie sub forma de aer comprimat

O echipa din Regatul Unit a inceput sa lucreze la ceea ce BBC raporteaza ca este prima unitate mondiala de stocare de energie ca aer foarte comprimat. Centrala de 50 de megawati va prelua. continuă pe Playtech

Ciuperca ravnita de toate femeile din lume. Secretul ei halucinant: ce patesc cand o miros

Se spune ca exista, in natura, multe plante care pot genera anumite stari atat femeilor, cat si barbatilor. in Hawaii exista o ciuperca, spun specialistii, care poate da femilor orgasm doar mirosind-o. Oamenii de stiinta au descoperit o ciuperca ciudata Aceasta ciuperca portocalie a fost descoperita in fluxurile recente de lava hawaiana. Specialistii au descoperit .

Vedetele din Romania care au strans 10 ani de inchisoare, cu suspendare. La prima boacana, pot ajunge dupa gratii!

Cinci vedete certate cu legea au ajuns pe mana autoritatilor si, chiar daca nu au ajuns in spatele gratiilor din prima, au ramas cu dosare in care au fost condamnate la ani de inchisoare cu suspendare. Asta inseamna ca, la o noua abatere, pedeapsa cu suspendare se va cumula cu noile sanctiuni si ca se .

Vedeta din Romania care isi minte si verifica sotul: Mi se pare normal. Ce spune el?

O cunoscuta vedeta de la noi a vorbit despre secretul casniciei sale de durata, dar si despre cum si-a verificat sotul in acest timp. Cum s-a intamplat asta si de ce crede ca e mai bine sa o faca pe ascuns? O vedeta din Romania a recunoscut! Secretul casniciei: isi minte si verifica sotul Matilda .

Ingredientul din bucatarie care ar putea deveni combustibilul viitorului. Ce secret ascunde

Multi nu stiu, dar exista un ingredient pe care toata lumea il are in bucatarie si pe care majoritatea il folosim dat fiind faptul ca se afla in compozitia unor produse de curatat aflate pe piata. Despre ce e vorba, care sunt beneficiile lui si ce secret ascunde? Ingredientul minune din bucatarie. Ar putea sa .

Zona montana din Romania care se afla in pericol. Localnicii sunt disperati, ce se intampla aici

Defrisarile masive afecteaza din ce in ce mai mult zonele montane din Romania. Astfel s-a ajuns ca zone care pana nu demult aveau un urias potential turistic arata acum dezolant. Spre disperarea localnicilor, care incearca sa gaseasca solutii. intr-o asemenea stare au ajuns mai multe zone din muntii Fagaras, care au cazut prada exploatarilor. Activistii .

Batranul din Iasi care locuieste intr-o toaleta. E revoltator la ce chin e supus de sotie

De-a lungul timpului, in Romania, multi oameni au ajuns sa locuiasca pe strazi. Datorita saraciei sau din alte motive, indiferent de varsta, multi au ajuns sa doarma pe unde apuca. Statul a avut incercari timide a rezolva problema lor, dar rezultatele au fost slabe. Un astfel de caz este si cel al unui batranel din .

Studiu: Mai mult de jumatate dintre gospodariile din Romania care receptioneaza posturi TV au un televizor HD sau receptioneaza posturi in format HD

In doar 4 ani, s-a triplat numarul gospodariilor din Romania care detin cel putin un televizor HD sau receptioneaza posturi TV in format HD, arata un studiu realizat de SES, operator international de sateliti. La finalul anului 2019 numarul gospodariilor HD din Romania era de 4,12 milioane, fata de 1,5 milioane la finalul lui 2015, iar gradul de penetrare al tehnologiei HD in Romania era de 55,3%, in conditiile in care numarul gospodariilor TV in Romania era de 7,45 milioane la finalul lui 2019, arata raportul.

La 117 ani, cea mai in varsta persoana din lume va participa la stafeta tortei olimpice

Kane Tanaka, cea mai in varsta persoana in viata, care are acum 117 ani, va face parte din stafeta tortei olimpice in 2021, relateaza mainichi. jp.

INTERVIU Emanuel Ungureanu: Ministerul Sanatatii a avut oferte de la laboratoare din strainatate care puteau sa faca 100 de mii de teste pe zi Domnii Rafila si Cercel, cele mai autorizate voci pe epidemie, au devenit propagandisti PSD-isti

Riscam sa ajungem la 15. 000 de cazuri de COVID-19 pe zi in preajma alegerilor, in cel mai bun caz, avertizeaza Emanuel Ungureanu, deputat USR si vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, intr-un interviu acordat HotNews. ro. El acuza Ministerul Sanatatii ca a avut pe masa, inca din aprilie-mai, oferte ale unor laboratoare din Austria, Polonia si Ungaria care ar fi putut prelucra 100. 000 de teste zilnic in tara noastra. Ce s-a intamplat cu aceste oferte nu se stie clar nici pana astazi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )