Libnet.ro
UNICEF

07:00

PRIMELE DATE din raportul privind evenimentele din 10 august. SURSE: Carmen Dan a preluat comanda in jurul orei 12:00

B1 B1,
PRIMELE DATE din raportul privind evenimentele din 10 august. SURSE: Carmen Dan a preluat comanda in jurul orei 12:00

Apar primele date din raportul privind evenimentele din 10 august, desecretizat, joi, de Ministerul Afacerilor Interne si trimis catre DIICOT. Potrivit HotNews. ro, care citeaza surse apropiate dosarului,. continuă pe B1

Ce aflam din Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august: Carmen Dan a preluat comanda in jurul orei 12:00 Ordinele au fost date prin intermediul lui Mihai Valeriu (surse)

Carmen Dan, care se afla in concediu in 10 august 2018, a venit la biroul de la Ministerul de Interne si a preluat comanda operatiunilor in jurul orei 12:00, arata Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018, care a fost desecretizat joi, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate dosarului.

Ministrul de Interne, despre dosarul 10 august: Daca Mihai Fifor ar fi desecretizat acest raport, el ar fi fost trimis pana acum la DIICOT

Faptul ca raportul privind evenimentele din 10 august nu a fost desecretizat pana acum a fost un impediment major intr-o cercetare penala, a declarat, joi, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Daca.

EXCLUSIV B1.RO PRIMA REACTIE a DIICOT dupa declasificarea raportului despre 10 august: Noi nu avem ce sa desecretizam. Sunt acte din dosarul penal si urmarirea penala este nepublica

RO Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat, joi, ca raportul privind evenimentele din 10 august 2018 a fost desecretizat si trimis catre DIICOT. Purtatorul de cuvant al parchetului.

Ministrul de Interne anunta ca raportul despre 10 august a fost declasificat si inaintat DIICOT

Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018 a fost desecretizat, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela. Acesta a precizat ca DIICOT a luat act de declasificarea raportului, care poate fi folosit acum in.

VIDEO: Raportul privind violentele din 10 august a fost declasificat pentru ancheta. Ministrul de Interne: DIICOT ne-a comunicat ca acest raport declasificat poate fi folosit acum in ancheta penala

Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018 a fost desecretizat, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela. El a precizat ca DIICOT a luat act de declasificarea raportului, care poate fi folosit acum in cercetarea penala si care va putea fi facut public la finalul anchetei procurorilor.

Ministrul de Interne arunca bomba: Dosarul 10 august va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat ca dosarul privind interventia jandarmilor la evenimentele din 10 august va fi desecretizat in aceasta saptamana. Va fi desecretizat in aceasta.

Ministrul de Interne,Marcel Vela,anuntaca raportul 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dosarul protestului din 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana, fiind posibila o informare in privinta acestei probleme incepand cu ziua de miercuri. Ministrul a precizat ca sunt cateva proceduri care trebuie parcurse dat fiind faptul ca sunt implicate si alte institutii in desecretizarea raportului.

Ministrul de Interne anunta: Dosarul din 10 august ar putea fi desecretizat chiar miercuri

Dosarul privind interventia jandarmilor in Piata Victoriei, la 10 august anul trecut, va fi desecretizat in aceasta saptamana, poate chiar miercuri, a anuntat noul ministru de Interne, relateaza Europa FM.

DIICOT: Numele lui Dragnea nu apare in raportul desecretizat privind 10 august

DIICOT sustine ca in raportul desecretizat de MAI privind evenimentele din 10 august 2018 nu apare numele lui Liviu Dragnea, asa cum s-a vehiculat in spatiul public. Urmare a informatiilor aparute in spat.

MIHAI FIFOR: Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august nu a fost declasificat

Secretarul general al PSD Mihai Fifor afirma despre anuntul ministrului de Interne privind declasificarea Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august,ca raportul a fost deja desecretizat in proportie de 90%, concluzia sa fiind ca azi, ministrul liberal de Interne Marcel Vela nu a declasificat nimic.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )