Libnet.ro
UNICEF

09:30

Produse It performante la cele mai bune preturi pe Calculator-ieftin.ro

B1 B1,
Produse It performante la cele mai bune preturi pe Calculator-ieftin.ro

Proprietate a companiei Hera Rovaniemi, magazinul online Calculator-ieftin. ro se ocupa cu comercializarea de produse It second hand. Produsele provin din stocuri nevandute sau refurbished de la companii mari din tari. continuă pe B1

Unde puteti calatori cu bani putini de 1 Mai daca nu v-ati rezervat vacanta din timp: cele mai bune oferte in afara tarii

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro prezinta sapte dintre cele mai bune oferte last minute pentru cei care isi doresc sa calatoreasca in minivacanta de 1 Mai, dar nu si-au planificat excursia din timp.

Ce legume cultivam la sfarsitul lui aprilie si care sunt cele mai bune combinatii de rasaduri

Lucrarile agricole intra din aceasta perioada in linie dreapta. Este perioada in care micii fermieri pot planta si semana numeroase legume, dar si perioada in care pamantul trebuie testat pentru a avea o productie cat mai roditoare.

Retete de Pasti: Cele mai bune 10 retete traditionale pentru masa de Pasti 2019

Retete de Pasti. Sarbatorile Pascale sunt un prilej de bucurie si de mese incarcate cu tot felul de bunatati. In ziua de Paste nu pot lipsi friptura de miel sau celebrii cozonaci romanesti. Daca nu ti-ai stabilit inca.

Cele mai bune trucuri pentru a prepara cozonacul cu nuca perfect

Cozonacul este unul dintre preparatele traditionale ale romanilor, nelipsit de pe mese in perioada marilor sarbatori. Chiar daca in preajma Pastelui marile magazine ofera la vanzare numeroase tipuri de cozonac, multi romani inca pastreaza traditia si ii prepara singuri, dupa retete preluate de la parinti sau bunici.

Maia Sandu: Un guvern minoritar e cu riscuri mari, dar alternativele nu sunt mai bune

Un guvern minoritar ar putea sa reziste cateva luni, dar ar putea sa reziste si un an de zile, sustine co-presedinta Blocului ACUM, care a enuntat anterior aceasta formula pentru viitoarea guvernare. Potrivit politicienei, un guvern minoritar reprezinta riscuri mari, dar alternativele nu sunt mai bune si acest lucru este inteles si de partenerii externi, transmite IPN.

Cele mai spectaculoase 15 tinute de la MET Gala din toate timpurile!

De Bianca Jagger, Cher sau Printesa Diana si pana la Beyonce, Rihanna ori Cardi B, iata-le pe vedetele care, de-a lungul anilor, au afisat cele mai spectaculoase rochii pe covorul rosu la MET Gala! .

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in vizita intr-unul dintre cele mai mari spitale publice din lume

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a vizitat joi la Ankara, unul din cele mai mari spitale publice din lume, Ankara City Hospital care are in structura peste 3700 de paturi. Tot astazi, Sorina Pintea a avut.

Unde traiesc oamenii cu cele mai sanatoase inimi si care este secretul lor

De asemenea, hrana lor nu este procesata in vreun fel. in plus, zaharurile si sarurile lipsesc complet dinalimentatie. Spre deosebire de o dieta americana standard, cea .

Una dintre cele mai cunoscute pizzerii se relanseaza si deschide trei noi magazine

Una dintre cele mai cunoscute pizzerii se relanseaza si deschide trei noi magazine sub un nou slogan: Se stie dintr-o felie.

Unde traiesc oamenii cu cele mai sanatoase inimi si care este secretul lor

In inima padurii amazoniene, traieste un trib de indigeni care aproape ca nu au avut vreodata vreo boala de inima. Care este secretul lor? Tribul Tsimane din Bolivia detine cele mai.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,279 seconds )