Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prof. dr. Ovidiu Bajenaru, decorat la Cotroceni de presedintele Iohannis

Antena3 Antena3,
Prof. dr. Ovidiu Bajenaru, decorat la Cotroceni de presedintele Iohannis

Unul dintre cei mai reputati medici ai Romaniei, prof. dr. Ovidiu Bajenaru, a fost astazi decorat cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de cavaler de presedintele Klaus Iohannis. Ovidiu. continuă pe Antena3

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Presedintele Iohannis, mesaj pentru romani: Nu vor fi taieri de pensii si salarii si nici inghetari

Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii miercuri seara, la Palatul Cotroceni, dupa sedinta CSAT. intrebat daca va fi mentinuta legea pensiilor, presedintele a spus ca legile in Romania sunt.

Mama Luizei Melencu: Suntem persoane simple, as fi vrut personal sa vorbesc cu presedintele Iohannis

Georgeta Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie la Caracal si pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, a afirmat vineri ca si-ar fi dorit sa vorbeasca personal cu presedintele Klaus Iohannis, de la om la om, despre acest caz. Femeia a fost primita vineri, la Cotroceni, de un consilier prezidential.

Presedintele Iohannis a primit din partea MApN distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, din partea Ministerului Apararii Nationale, in cadrul ceremoniei de decorare a unor cadre militare si personal civil cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care a avut loc la Palatul Cotroceni, distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romaniei.

Presedintele Iohannis: Alegerile anticipate, o solutie buna si dezirabila. Sa asteptam, totusi, sa se termine reasezarile din partide (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, considera ca alegerile anticipate sunt o solutie buna si ar fi de dorit sa se ajunga la ea. Cu toate acestea, seful statului spune ca trebuie sa avem un pic de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )