Libnet.ro
UNICEF

15:15

Presedintele Iohannis a primit din partea MApN distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis a primit din partea MApN distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, din partea Ministerului Apararii Nationale, in cadrul ceremoniei de decorare a unor cadre militare si personal civil cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care a avut loc la Palatul Cotroceni, distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a fost decorat de noul ministru al Apararii. Presedintele a primit distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, din partea Ministerului Apararii Nationale, in cadrul ceremoniei de decorare a unor cadre militare si personal civil cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care a av.

Noua Comisie Europeana a fost investita de Parlament cu o majoritate larga. Adina Valean este comisar european din partea Romaniei

Noua Comisie Europeana condusa de Ursula von der Leyen a primit miercuri votul de incredere din partea Parlamentului European, reunit in sesiune plenara la Strasbourg. S-au inregistrat 461 de voturi pentru, 157 de voturi.

Lovitura din partea guvernului Orban pentru banca rusilor. Teodorovici, marele pierdant PSD-ist

Ministrul de Finante a facut un anunt uluitor! Lovitura actulului guvern de la conducerea Romaniei este una foate puternica pentru banca rusilor. Teodorovici pierde inca o data. Guvernul Orban, lovitura pentru banca rusilor Ministrul de Finante s-a retras din banca rusilor, unde Eugen Teodorovici devenise guvernator. Cel din urma a pierdut de curand titulatura de .

Florin Roman (PNL): Este evident ca lui Dragnea i s-a facut o favoare din partea conducerii Penitenciarului Rahova atunci cand i s-a aprobat permisia

Este evident ca lui Liviu Dragnea i s-a facut o favoare din partea conducerii Penitenciarului Rahova, unde fostul lider PSD isi ispaseste pedeapsa din dosarul angajarilor fictive, atunci cand i s-a.

Compania aeriana Condor atrage un interes semnificativ din partea potentialilor licitatori

Compania aeriana germana Condor - subsidiara touroperatorului britanic Thomas Cook - a atras un interes semnificativ din partea potentialilor licitatori, a anuntat marti grupul, la doua luni de la falimentul Thomas Cook.

Mesaj fara echivoc din partea lui Iohannis: Rectificarea bugetara este obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul de Finante.

Prof. dr. Ovidiu Bajenaru, decorat la Cotroceni de presedintele Iohannis

Unul dintre cei mai reputati medici ai Romaniei, prof. dr. Ovidiu Bajenaru, a fost astazi decorat cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de cavaler de presedintele Klaus Iohannis. Ovidiu.

Mama Luizei Melencu: Suntem persoane simple, as fi vrut personal sa vorbesc cu presedintele Iohannis

Georgeta Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie la Caracal si pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, a afirmat vineri ca si-ar fi dorit sa vorbeasca personal cu presedintele Klaus Iohannis, de la om la om, despre acest caz. Femeia a fost primita vineri, la Cotroceni, de un consilier prezidential.

Presedintele Iohannis, mesaj pentru romani: Nu vor fi taieri de pensii si salarii si nici inghetari

Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii miercuri seara, la Palatul Cotroceni, dupa sedinta CSAT. intrebat daca va fi mentinuta legea pensiilor, presedintele a spus ca legile in Romania sunt.

Presedintele Iohannis: Alegerile anticipate, o solutie buna si dezirabila. Sa asteptam, totusi, sa se termine reasezarile din partide (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, considera ca alegerile anticipate sunt o solutie buna si ar fi de dorit sa se ajunga la ea. Cu toate acestea, seful statului spune ca trebuie sa avem un pic de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )