Libnet.ro
UNICEF

17:45

Profilul criminalului de la Caracal. Ce fel de fete cauta Gheorghe Dinca: Nu aveau nicio sansa!

Playtech Playtech,
Profilul criminalului de la Caracal. Ce fel de fete cauta Gheorghe Dinca: Nu aveau nicio sansa!

Cazul din Caracal a readus in fata autoritatilor o problema grava a Romaniei: dispartiile fara urma. Cercetari pentru racolare de minori se fac, insa, contrar acestora, numarul evaporarii micutilor este in crestere, caci gruparile specializate in trafic de persoane cresc si ele. Copiii sunt exploatati in diferite moduri, iar multi dintre ei sfarsesc prin locuri . continuă pe Playtech

Imagini nemaivazute din casa groazei din Caracal. Ce a marturisit Gheorghe Dinca, dupa ce a fost readus la locul crimei

Au aparut imagini din casa unde a avut loc crima din Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in acest caz, a fost readus de autoritati la locul crimei ca sa le explice anchetatorilor cum le-a omorat pe cele doua fete. Tot el este cel care a marturisit ca le-a ucis, dar, fie el, fie anchetatorii, dau .

Alexandra a fost ucisa. Ancheta continua in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Anchetatorii care s-au deplasat vineri, la Caracal,.

Ancheta continua in casa criminalului din Caracal. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei a prim.

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii. Imagini din curtea criminalului - VIDEO

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la.

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dinca anchetatorilor si care etapa va fi amanata

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul rapirilor din Caracal, a ajuns in noaptea de joi spre vineri din nou in fata anchetatorilor pentru audieri. De aceasta data, el s-a aflat la sediul central DIICOT, unde a facut declaratii despre cele intamplate cu tinerele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Ce a spus de aceasta data Gheorghe Dinca .

CAZUL CARACAL Testul cu poligraf al lui Gheorghe Dinca, amanat. Anchetatorii au decis reluarea cercetarilor din locuinta lui (VIDEO)

Procurorii DIICOT s-au razgandit si au decis reluarea, de vineri, a cercetarilorin locuinta lui Gheorghe Dinca, asta desi initial acesta era programat pentru testul cu poligraful, relateaza.

Ce face criminalul Gheorghe Dinca dupa ce familia Alexandrei a primit vestea ca fata lor a fost ucisa

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la.

Noul prefect de Olt, la casa lui Gheorghe Dinca: Am venit sa mi se intipareasca foarte bine in minte acest loc

Angela Nicolae, noul prefect al judetului Olt, a venit sambata in Caracal, la locuinta lui Gheorghe Dinca, si a facut declaratii de neinteles: Vreau sa mi se intipareasca foarte bine in minte acest loc, a spus ea, precizand ca nu a luat masuri, fiind in functie de numai trei zile, relateaza Mediafax.

CUTREMURATOR! Vecinii lui Gheorghe Dinca au simtit miros de gratar joi, ziua in care criminalul a ucis-o pe Alexandra

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei a primit vestea ca fata lor a fost ucisa. ADN-ul din oasele si cenusa recoltate coincid cu cele ale copilei.

Cate fete au cazut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii informeaza presa ca au inceput sa elucideze crimele din Caracal. Pe masura ce se adancesc in acest caz, descopera ca ar putea fi vorba de mult mai multe victime decat s-a crezut initial. Pana acum, se stie ca trei fete au fost ucise, iar Gheorghe Dinca este principalul suspect. Primele rezultate ale testelor ADN .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3165 seconds )