Libnet.ro
UNICEF

10:15

Profit cu 40% mai mare pentru Romgaz

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit cu 40% mai mare pentru Romgaz

Producatorul de gaze Romgaz Medias a inregistrat un profit net de 870,9 milioane de lei, in prima jumatate a anului, in crestere cu 39,94% fata de perioada similara a anului precedent, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta, despre pretul combustibilului: Consumul este mai mare pentru ca nu exista infrastructura

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, la Tuzla, ca Romania poate avea o politica de raliere la media europeana in privinta combustibilului in masura in care va avea si o infrastructura mai buna, spunand.

Compa Sibiu, profit net cu 14,93% mai mare in primul semestru

Producatorul de componente auto Compa Sibiu simbol: CMP) a incheiat primul semestru cu un profit net de 14,24 milioane lei, cu 14,93% mai mare decat cel raportat la 30 iunie 2013, potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cifra de afaceri din serviciile pentru intreprinderi, cu 1,8% mai mare (serie bruta)

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, in termeni nominali, a crescut, in perioada mai-iunie, cu 1,8% ca serie bruta, dar a scazut cu 0,6% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, informeaza Institutul National de Statistica INS).

Cum raspunde cea mai mare banca din Polonia unei solicitari trimisa de un investitor

PKO Bank Polski PKOBP), cea mai mare banca din Polonia, a fost una dintre companiile cele mai dispuse sa raspunda solicitarii unui presupus investitor, potrivit unui test recent realizat de Wall-Street. ro. Polonezii au fost de acord chiar cu.

TOP. Judetele cu cea mai mare concentratie de bugetari pe bloc de 10 etaje

Un bugetar la fiecare 10 familii. Asa arata un top realizat de Hotnews, dupa datele obtinute de la Finante. Judetele Salaj, Vaslui si Harghita conduc in ierarhie, cu cea mai mare concentratie de bugetari, adica un bugetar la 10 familii.

10 noi cazuri de Ebola confirmate in cel mai mare oras din Nigeria

In cel mai mare oras din Nigeria, Lagos, s-au confirmat 10 noi cazuri de Ebola, transmite Ministerul Sanatatii local, relateaza Reuters. Pana acum, doua persoane au murit rapuse de aceasta boala, inclusiv cet.

Birocratia blocheaza internarile de zi la cel mai mare spital din Mehedinti

Birocratia da peste cap activitatea curenta intr-un spital din Romania. Se intampla la Drobeta Turnu Severin, acolo unde de o luna de zile nu se mai fac internari de zi pentru ca lipsesc niste avize.

REVISTA PRESEI: Eram la o nunta. S-au dat artificii: bum, bum, bum... Mi-am bagat sotia, cu rochia ei de nasa, sub mine, in cel mai mare noroi

Adevarul vorbeste despre arma Rusiei in lupta cu occdentul. Gandul scrie despre viata dupa Afganistan a unui medic militar roman. Capital anunta ca fiscul sta cu ochii pe net. Evenimentul Zilei trateaza subiectul manipularii din studioul Antenei 3 dupa modelul OTV. Hotnews scrie despre libertatile pentru care s-a plimbat Mircea Badea. Ziare. com spune ca dreapta europeana impinge comunistii pro-rusi la putere. Iar ProSport anunta ca Steaua l-a luat pe Breeveld in timpul meciului cu CFR Cluj si il trece pe lista UEFA.

Dosarul fraudei de la cel mai mare club de fite din Banat, amanat dupa metoda Voiculescu. Procurorul DNA, acuzat ca a fost parsiv

Un dosar in care patru functionari ai Primariei Timisoara au fost trimisi in judecata pentru o afacere penala de la clubul de fite Heaven este judecat de doi ani si jumatate fara niciun rezultat. Avocatii au reusit sa traga de timp pana acum prin mai multe exceptii si vicii de procedura, pe modelul brevetat deja de avocatii lui Voiculescu.

Cea mai mare Luna din acest an

Noaptea de 10 august va marca un moment important pentru pasionatii astronomiei din intreaga lume. Luna va ajunge la apogeu si, fiind si Luna plina, va deveni Superluna.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )