Libnet.ro
UNICEF

23:15

Prognoza meteo: Cand scapam de caldura. Ce fenomene periculoase vor lovi in luna august si cat de mult va ploua

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand scapam de caldura. Ce fenomene periculoase vor lovi in luna august si cat de mult va ploua

Ultimele zile din luna iulie aduc vreme foarte calda, in timp ce la inceput de august lovesc furtuni si ploi in majoritatea regiunilor, iar vremea intra intr-un usor proces de racire. continuă pe Adevărul

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand revin ploile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 29 iulie, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie-11 august, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in.

Prognoza meteo luni, 29 iulie. Alerta ANM: Cod galben de ploi si descarcari electrice

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luni, 29 iulie 2019. Vremea se va raci usor, iar cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea. Meteorologii au emis si o avertizare nowcasting de descarcari electrice, averse ce vor cumula local in jur de 25 lmp si intensificari de scurta .

Prognoza meteo azi, marti, 30 iulie 2019. Cum va fi vremea in Capitala si in tara, pe judete

Astazi, 30 iulie, vremea va fi calduroasa, cu valori in crestere fata de ziua anterioara. Temperaturile maxime se vor situa intre 28 si 33 de grade. in unele zone din tara sunt asteptate descarcari electrice vijelii si caderi de grindina. Vremea in tara in prima parte a zilei, vremea va fi frumoasa, iar in a .

PROGNOZA METEO 27 IULIE. Vremea va deveni instabila

Vremea va deveni instabila in jumatatea nord-vestica a tarii, unde dupa-amiaza si noaptea vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in urmatoarele 3 zile. Unde loveste canicula, in ce regiuni fac prapad furtunile

Vremea va fi deosebit de calda duminica, 28 iulie, caniculara in orele amiezii, cand disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati. Furtunile insa vor face prapad in jumatatea de vest a tarii. De luni se intoarce canicula.

SCHIMBARI RADICALE DE VREME. Prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emisi prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Prognoza pentru intervalul 29 iulie - 11 august: LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATE E.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )