Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prognoza meteo: Cum se anunta ultimele zile de vara. Unde lovesc ploi puternice

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cum se anunta ultimele zile de vara. Unde lovesc ploi puternice

Ultimele zile de vara aduc vreme in pragul caniculei, in urmatoarele doua saptamani. Cel mai cald va fi in sud-estul tarii, unde se anunta maxime de 35 de grade, iar in nord sunt posibile ploi de scurta durata si vijelii. continuă pe Adevărul

Val de canicula in ultimele zile din august! Prognoza METEO 27 august 2020

Vine un val de canicula in ultimele zile de vara. Se vor inregistra temperaturi ridicate in toata tara iar astazi maximele ating 34 de grade Celsius.

Prognoza meteo: Romania, lovita de canicula si furtuni violente. Unde se anunta vreme rea si cand se racoreste

Canicula loveste din nou sudul Romaniei, in timp ce in vestul tarii va fi maturat de furtuni. Meteorologii anunta vreme calduroasa in urmatoarele zile, pe arii restranse chiar caniculara. Indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitati.

Prognoza meteo ANM. Meteorologii anunta vreme frumoasasi calduroasa! Ce se intampla in weekend

Prognoza METEO pentru 27, 28, 29 si 30 august 2020. Vremea va fi predominant frumoasasi calduroasa pana la finalul lunii august.

Prognoza meteo 25 august-6 septembrie. Scad temperaturile sub normalul termic. Cat de frig o sa fie noaptea

Meteorologii au anuntat ca, in urmatoarele doua saptamani, vemea va fi usor sub normalul termic in majoritatea regiunilor, cu temperaturi maxime cuprinse intre 24 si 33 de grade Celsius si probabilitatea de averse la inceputul primei saptamani de prognoza. Apoi, va urma o saptamana marcata de instabilitate atmosferica. Prognoza meteo pe doua saptamani Administratia Nationala .

Prognoza meteo, azi, 27 august. Temperaturile cresc, vreme in general frumoasa

Vremea se incalzeste din ce in ce mai mult, temperaturile devenind local caniculare. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea azi, 27august 2020 Cerul va fi.

Prognoza meteo, azi, 26 august. Vreme in general frumoasa, ploi de scurta durata

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), vremea va deveni in general frumoasa. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea azi, 26august.

Prognoza meteo, azi, 25 august. Averse cu caracter torential si descarcari electrice

Vremea va fi in general instabila. Pe arii restranse se vor inregistra cantitati mai importante de apa si vor fi conditii de grindina. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va.

Canicula in ultimele zile din august, apoi vin ploile Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Temperaturile vor fi caniculare in majoritatea zonelor tarii, in ultimele zile ale lunii august, in timp ce de saptamana viitoare se vor instala ploile, potrivit meteorologilor.

Canicula revine in Romania! Prognoza METEO 26 august 2020

Dupa doua zile de ploi si vreme mai rece decat cea obisnuita pentru aceasta perioada, canicula revine. incepand de joi, meteorologii anunta temperaturi de la pana la 36 de grade. Astazi, vremea va deveni in general frumoasa, temperatura maxima ajungand in jurul valorii de 31 de grade.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in luna septembrie

Meteorologii au emis prognoza pentru luna septembrie 2020. Potrivit comunicatului emis de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), in intervalul mentionat, temperatura medie a aerului va avea valori mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )