Libnet.ro
UNICEF

15:30

Prognoza meteo pana la mijlocul lunii noiembrie 2020. Un val de aer cald patrunde in Romania in aceasta saptamana

B1 B1,
Prognoza meteo pana la mijlocul lunii noiembrie 2020. Un val de aer cald patrunde in Romania in aceasta saptamana

Incepand cu mijlocul acestei saptamani, un val de aer cald perturba temperaturile deosebit de scazute care abia s-au instalat in Romania. Chiar si asa, maximele nu vor depasi 19 grade in sud-estul tarii,. continuă pe B1

SUA. Doua vaccinuri anti-COVID-19 urmeaza sa fie autorizate pana la sfarsitul lunii noiembrie

Companiile americane Pfizer si Moderna prevad sa ceara autorizarea vaccinurilor lor anti-COVID-19 pana la sfarsitul lunii noiembrie, ceea ce ar marca un record de viteza pentru obtinerea unui vaccin, la noua luni dupa inregistrarea primului deces de noul coronavirus in Statele Unite, relateaza AFP.

Prognoza meteo: Un val de aer cald loveste Romania. Cat cresc temperaturile si in ce regiuni cade bruma

Vreme deosebit de rece pana la mijlocul saptamanii, cand un val de aer cald va aduce in Europa temperaturi ridicate pentru data din calendar. Cu toate acestea, maximele nu vor depasi 19 grade in sud-estul tarii, iar bruma va fi prezenta dimineata in zonele depresionare.

Prognoza meteo noiembrie 2020. Cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru noiembrie 2020. Iata cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania in luna lui Brumar! Prognoza meteo luna noiembrie 2020 Meteorologii de la ANM au anuntat cum va fi vremea in luna noiembrie 2020. Conform prognozei meteo, se anunta o perioada mai .

Prognoza meteo: Un val de aer polar loveste Romania. Cat de frig se anunta si in ce regiuni vin ninsori

Un val de aer polar aduce frig accentuat in Romania si precipatii in majoritatea regiunilor. La munte, meteorologii anunta lapovita si ninsori. Maximele nu vor depasi 17 grade in regiunile sudice.

Alerta meteo ANM. Schimbare radicala de temperaturi dupa ce am atins 0 grade. Prognoza meteo surpriza

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta schimbari mari de temperaturi. Care vor fi maximele si minimele in perioada ce urmeaza? Nimeni nu se astepta la o asemenea modificare, dupa ce am atins 0 grade Celsius. Alerta meteo ANM: schimbarea radicala a vremii Dupa cateva zile destul de reci, mai ales venite in urma .

Prognoza meteo: cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani?

Meteorologii au intocmit o prognoza valabila pe regiuni in urmatoarele doua saptamani, pe baza datel.

Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani. Anuntul surpriza al meteorologilor

Vesti bune de la meteorologi. Dupa ce, in zilele care urmeaza, acestia anunta intrarea unui vortex polar in tara noastra, de saptamana viitoare vremea incepe din nou sa se incalzeasca. Astfel, in primele doua saptamani de prognoza, temperaturile vor fi peste cele normale acestei perioade.

Prognoza meteo, azi, 16 octombrie 2020. Vreme mai calda decat in mod normal, insa ploioasa

Vineri, 16 octombrie, vremea se mentine mai calda fata de normalul perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, cele mai ridicate fiind in Muntenia si in Dobrogea. Noaptea,.

Pfizer vrea sa solicite autorizatia pentru utilizarea vaccinului sau pana la sfarsitul lui noiembrie

Gigantul farmaceutic american Pfizer intentioneaza sa solicite autorizatie de urgenta pentru utilizarea vaccinului sau anti-Covid-19 pana la sfarsitul lunii noiembrie, daca primeste date pozitive de eficacitate si siguranta in urma studiilor la stadiu avansat la om, scrie The Wall Street Journal.

IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile si CMI-urile pot aplica pentru microgranturile de 2.000 Euro pana pe 21 octombrie 2020

Etapa de inscriere in cadrul masurii 1 - Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin Ordonanta de Urgenta nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operational Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de COVID-19, s-a prelungit cu o saptamana, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )