Libnet.ro
UNICEF

16:00

Prognoza weekend: Vreme instabila n mare parte din tara, cu ploi, fulgere si grindina. Ploi de scurta durata n Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Prognoza weekend: Vreme instabila n mare parte din tara, cu ploi, fulgere si grindina. Ploi de scurta durata n Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca, in acest weekend, vremea se mentine instabila, in mare parte a tarii, cu posibile ploi si descarcari electrice, pe alocuri chiar grindina. in Capitala, sunt asteptate ploi de scurta durata si descarcari electrice. continuă pe Hotnews

Cod galben de vreme rea si instabilitate atmosferica in cea mai mare parte din tara

Meteorologii au emis un Cod galben de vreme rea, valabil in perioada 13 iunie, ora 14. 00 - 15 iunie, ora 08. 00, interval in care se va semnala instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate.

Atentie, romani! Cozi infernale la Serviciile de Pasapoarte din tara

Sezonul cald vine la pachet cu cozile interminabile de la Serviciile de Pasapoarte din tara. Se intampla si in Cluj, acolo unde sute de oameni s-au asezat la coada cu noaptea in cap ca sa fie siguri ca vor.

Dezastru in urma furtunilor din tara. Un om a murit, zeci de copaci au cazut peste masini

30 de judete raman sub cod galben de vreme rea dupa ce vijeliile au maturat trei sferturi de tara. Furtunile s-au dezlantuit cu ploi puternice, fulgere si grindina. in Mehedinti, un barbat de 78 de ani a .

Cine este judecatorul care a facut parte din completele care i-au achitat pe Ghita si Tariceanu si este asteptat sa se pronunte si in dosarul lui Liviu Dragnea(FOTO)

Sebastian Ghita a fost achitat din nou de magistratii de la Curtea Suprema, de data aceasta in dosarul in care a fost judecat alaturi de fosti sefi din politie si parchete. Din completul de la inatla Curte de.

Meteorlogii avertizeaza! Cod galben de averse in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o avertizare nowcasting Cod galben de ploi, descarcari electrice si vant, valabila in ora urmatoare, pe raza a trei judete din zona.

Atentie, romani! Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara

Hidrologii au instituit sambata dimineata o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Bacau si Vaslui, in urmatoarele opt ore. Potrivit Institutului National de.

Hidrologii avertizeaza! Cod rosu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, un Cod rosu de inundatii pe rauri mici din judetul Caras Severin, avertizarea fiind valabila pana la ora 24:00. Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a.

Alerta. Mai mult de jumatate din tara intra sub avertizari de inundatii si furtuni

Hidrologii au instituit cod portocaliu de inundatii pe rauri din 5 judete si cod galben pe rauri din 27 de judete, incepand de miercuri seara, in timp ce mai bine de jumatate de tara va intra sub avertizare.

A incercat sa se SINUCIDA la aflarea diagnosticului. Dezvaluiri CUTREMURATOARE despre o mare artista din Romania: Ea a stiut tot timpul ca este grav bolnava

Artista Anda Calugareanu a murit la doar 45 de ani, in urma unei lungi suferinte. Sotul regretatei artiste, Alexandru Medeleanu, a povestit cum i-au gresit diagnosticul medicii romani. Din cauza durerilor,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )