Libnet.ro
UNICEF

22:45

Programul Cinematografului Ateneu in perioada 3-7 februarie 2020

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Programul Cinematografului Ateneu in perioada 3-7 februarie 2020

In perioada 3-7 februarie 2020, Cinema Ateneu va invita la Saptamana Filmelor de Oscar. Cinefilii vor putea viziona cateva dintre filmele nominalizate anul acesta la Oscar 2020. Saptamana incepe cu ParazitParasite, comedia neagra cu accente de thriller, ce descrie violenta generata de inegalitatile sociale. Filmul a fost recompensat cu premii pentru cel mai . continuă pe Ceaşca de Cultură

Horoscop Casandra 3 - 9 februarie 2020. Taurii trec printr-o perioada agitata. Gemenii trebuie sa se detaseze de trecut

Horoscop saptamanal 3 - 9 februarie 2020. Afla ce ti-au harazit astrele pentru urmatoarea saptamana.

HOROSCOPUL lunii FEBRUARIE 2020. Provocari noi pentru zodii - SCORPIONII traiesc la maximum

HOROSCOP complet februarie 2020. Incepe o perioada a schimbarilor.

Horoscop DRAGOSTE FEBRUARIE 2020. Gemenii vor intalni oameni interesanti. Nu va lasati purtati de val

Horoscop lunar dragoste FEBRUARIE 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna februarie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

Horoscop FEBRUARIE 2020. O luna buna ca berbecii sa vorbeasca cu sefii. Cine se indragosteste?

Horoscop lunar FEBRUARIE 2020. Iata horoscopul general al lunii FEBRUARIE 2020. A doua luna a noului deceniu marcheaza si startul miscarilor retrograde ale anului ale caror efecte sunt analizate de specialistii in astrologie.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Pestii pot accede la o pozitie de lider

In horoscopul Pestilor din luna februarie 2020 se pune accentul pe perfectionarea abilitatilor tale de comunicare, scoaterea la iveala a atuurilor individualitatii tale, atitudinea ta pozitiva, o viata amoroasa guvernata de stabilitate si demersuri financiare fertile.

Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE 31 ianuarie 2 februarie 2020. Incepe luna iubirii cu noutati pentru fecioare

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 31 ianuarie 2 februarie 2020; luna ianuarie se termina si incepe luna februarie cu Luna in Taur dar si cu un aspect astral frumos si benefic iubirii, sextilul dintre Venus si Pluto. Aceste evenimente planetare au ceva de transmis pe planul dragostei catre cele 12 zodii.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Taurii devin mai indrazneti si mai flexibili in integrarea cu cei din jur

Horoscopul Taurului din luna februarie 2020 anticipeaza intensificarea relationarii cu amicii veritabili, de incredere, o relansare spectaculoasa, avantajoasa, in sfera sociala, si o viata sentimentala implinita de intimitate sau presupunand depasirea unor bariere interioare.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Gemenii isi privesc cu optimism viitorul

Reperele principale ale horoscopului Gemenilor din luna februarie 2020 sunt atitudinea ta pozitiva fata de evolutia destinului tau, exploatarea consistenta a punctelor tale forte, atractia fata de aspecte ale lumii iesite din comun, integrarea cu un fin simt al diplomatiei printre oameni, oportunitatea de a fi aplaudat la scena deschisa in plan social, o viata amoroasa in care ratiunea se impleteste cu patima, si una profesionala auspicioasa colaborarilor si avansarii.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Fecioarele ajung la miezul lucrurilor care le intereseaza

Conform horoscopului Fecioarei din luna februarie 2020, profiti de o relationare armonioasa cu oamenii, alegi graul de neghina in legaturile de parteneriat, esti impulsionat sa-ti dezvalui semnificatii ascunse ale lumii, traiesti din plin deliciile existentei, ai o viata sentimentala caracterizata de o minunata profunzime.

HOROSCOP februarie 2020. Pestii vor avea probleme sentimentale, iar Fecioarele se vor concentra pe munca

HOROSCOP pentru luna februarie 2020.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )