Libnet.ro
UNICEF

15:45

Programul Prima casa ar urma sa fie continuat anul viitor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Programul Prima casa ar urma sa fie continuat anul viitor

Programul Prima casa ar urma sa fie continuat anul viitor, se arata intr-un proiect de Hotarare de Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Programul Prima Casa continua in 2013. Plafonul de garantii, suplimentat cu 200 de milioane de euro

Programul Prima Casa va continua in 2013, plafonul de garantii fiind suplimentat cu 200 de milioane de euro, pentru a ajunge cel putin pana la mijlocul anului viitor, iar bancile vor putea folosi sumele pe care nu.

Programul Prima Casa va continua si in 2013.

Programul Prima Casa va continua in 2013, cu garantii suplimentate cu 200 milioane de euro, astfel incat fondurile sa ajunga cel putin pana la mijlocul anului viitor, relateaza Mediafax. Finantatorii care au beneficiat de alocari din plafonul aferent anului 2012 vor fi autorizati sa utilizeze integral diferentele din sumele alocate si neangajate pana la data de 31 decembrie 2012 in cursul anului 2013, potrivit unui proiect de hotarare publicat pe site-ul Ministerului Finantelor .

Programul Prima Casa continua si in 2013, fiind suplimentat cu 200 mil euro

Programul guvernamental Prima Casa va continua si in 2013, plafonul de garantii urmand sa fie suplimentat cu suma de 200 de milioane de euro, potrivit unui proiect publicat pe site-ul Finantelor. Potrivit notei de fundamentare, intrucat unii finantatori care, in cursul derularii programului si-au exprimat optiunea privind impartirea riscului de credit si a pierderilor cu statul, prin Ministerul Finantelor Publice, in calitate de garant, si-au epuizat plafonul reutilizat si sunt pe cale sa epuizeze cota din plafonul suplimentar de 200 milioane euro, stabilit in anul 2012, se propune asigurarea continuarii programului Prima casa si in anul 2013. Vezi proiectul integral in atasament.

Programul Prima Casa va continua in 2013: Plafonul de garantii va fi suplimentat cu 200 de milioane de euro

Programul guvernamental Prima Casa va continua si in 2013, urmand ca plafonul de garantii sa fie suplimentat cu suma de 200 de milioane de euro, informeaza Mediafax. Suplimentarea de fonduri este menita sa.

Guvernul a aprobat CRESTEREA taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor. Vezi cu cat.

Guvernul a avizat majorarea taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor, cu pana la 16,05%, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. In luna octombrie, Ministerul Finantelor a publicat un proiect de hotarare privind actualizarea taxelor si impozitelor locale cu rata inflatiei pe ultimii trei ani, respectiv majorarea acestora cu 16,05%, reluand in mare parte prevederile unui proiect de ordonanta publicat de minister in luna martie, dar care nu a ajuns sa fie aprobat in .

Taxele locale pot creste cu pana la o treime anul viitor.

Guvernul a aprobat ieri majorarea limitei maxime a taxelor locale cu 16%. Legea permite depasirea acestei limite cu 20%, deci e posibil sa vedem in unele localitati taxe majorate si cu 39% fata de actualul nivel. Guvernul a avizat majorarea taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor cu pana la 16,05%, dupa ce o initiativa similara fusese respinsa de Guvernul Victor Ponta in urma cu doua luni. Deoarece administratiile locale au libertatea de a majora sau micsora la randul lor nivelul .

Reactorul verde de pe litoral, in functiune de anul viitor.

Cel mai mare parc eolian de uscat din Europa va intra in forta pe piata energiei, incepand de anul viitor. La sfarsitul lunii trecute, CEZ Romania a anuntat montarea ultimei turbine la parcul Fantanele - Cogealac, urmand ca dupa parcurgerea fazelor de testare ferma verde sa lucreze la capacitate maxima. Pentru finalizarea obiectivului eolian din nordul judetului Constanta s-a lucrat intr-un ritm infernal. Volumului urias de munca i s-a alaturat si un efort mare din partea structurilor de .

Guvernul vrea sa majoreze pensiile cu 4%, anul viitor

Guvernul Ponta ia in calcul, la definitivarea proiectului de buget pe anul viitor, o majorare a pensiilor cu aproximativ 4% incepand cu luna ianuarie, in conformitate cu Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP).

Depeche Mode va lansa un nou album anul viitor, cu putin timp inainte de a porni in turneu

Trupa Depeche Mode va lansa cel de-al treisprezecelea material discografic in luna martie a anului viitor, cu doua luni inainte ca britanici sa plece in turneul european in care este inclusa si Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )