Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiectul PrinMehedinti, promovat de cei mai cunoscuti bloggeri din tara

Adevărul Adevărul,
Proiectul PrinMehedinti, promovat de cei mai cunoscuti bloggeri din tara

Cei mai cunoscuti bloggeri generalisti si de travel din tara au fost invitati de catre consilierul judetean Ionut Sibinescu sa descopere frumusetile judetului Mehedinti. Dupa succesul din luna mai, inregistrat la Bucuresti, expozitia PrinMehedinti a ajuns in judetul din sud-vestul Romaniei. continuă pe Adevărul

Ce spun cei mai mari investitori din lume despre Grexit. Se poate evita cel mai pesimist scenariu?

Grecia este foarte aproape de incapacitatea de plata si, oficial, evenimentul ar putea fi declarat foarte curand. La fel si iesirea Greciei din zona euro. Marii investitori si speculatori avertizeaza ca problema elena este un joc in care ambele.

Rezultate Evaluarea Nationala 2015 Vaslui. Cine sunt cei mai buni elevi din satele vasluiene care au dat clasa colegilor de la scolile titrate din orase

In topul celor mai bune rezultalele inregistrate la Evaluarea Nationala 2015 in judetul Vaslui, inainte de solutionarea contestatiilor, se regasesc nu doar elevii scolilor de top din oras, ci si copii care au invatat la scoli din mediul rural.

Rezultate Evaluarea Nationala 2015 Vaslui. Cine sunt cei mai buni elevi din satele vasluiene, care au dat clasa colegilor de la scolile titrate din orase

In topul celor mai bune rezultalele inregistrate la Evaluarea Nationala 2015 in judetul Vaslui, inainte de solutionarea contestatiilor, se regasesc nu doar elevii scolilor de top din oras, ci si copii care au invatat la scoli din mediul rural.

Unul dintre cei mai mari criminali din Romania a fost eliberat, desi era condamnat la inchisoare pe viata

Toader Covali, in varsta de 68 de ani, din Radauti, a fost eliberat din Penitenciarul Botosani, dupa 22 de ani petrecuti in Spitale de Psihiatrie si puscarii. Acesta a stat dupa gratii pentru ca in 1993 si-a omorat nevasta si unul dintre fii, iar in anul 1997 a recidivat cu o noua dubla crima, cand si-a ucis concubina, dar si o asistenta medicala.

Cei mai mari inventatori romani

Cei mai mari inventatori romani. Romanii au avut intotdeauna un cuvant de spus in lumea stiintei, inventiile sau descoperirile acestora salvand milioane de vieti. Daca in ziua de azi, Romania este recunoscuta in special pentru programatorii sai, in trecut, cei mai mari inventatori romani au facut descoperiri vitale in medicina sau au uimit lumea cu primele aparate de zbor.

Pisica cu cei mai ciudati ochi si stapana ei! FOTO incredibile!

O batranica din Japonia a adoptat, in urma cu mai multi ani, o felina gasita pe strada. Fukumaru este pisica cu ochii cei mai ciudati, iar prietenia celor doua a fost surprinsa, de-a lungul vremii, in cateva fotografii de colectie! .

Tunisia: Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului au fost identificate. Cei mai multi dintre ei sunt britanici

Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului de vineri din Tunisia au fost identificate. Cei mai multi dintre ei sunt britanici. Zece din totalul celor 38 de cadavre au fost identificate: sunt 8 britanici, un belgian .

Cei mai atractivi angajatori in 2015

Companiile mari stiu ca pentru a-si pastra competitivitatea trebuie sa aiba cei mai buni oameni. An de an cauta absolventi ai marilor scoli de business sau de inginerie, mai bine spus ii vaneaza, scrie Cariere Online . Studentii foarte.

Unul dintre cei mai periculosi criminali pe care i-a avut Romania este liber sa umble pe strazi

Toader Covali, unul dintre cei mai periculosi criminali pe care i-a avut Romania, a fost eliberat de Penitenciarul Botosani, desi a omorat patru oameni, scrie Adevarul. Barbatul in varsta de 68 de ani a stat.

Cele mai ciudate inventii din toate timpurile

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, obisuia sa spuna Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa ii confirme teoria. Imaginatia umana nu are limite, dar cu siguranta cateva dintre inventiile pe care le-am selectat ii vor uimi chiar si pe cei mai [] Cele mai ciudate inventii din toate timpurile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )