Libnet.ro
UNICEF

15:45

Unul dintre cei mai periculosi criminali pe care i-a avut Romania este liber sa umble pe strazi

B1 B1,
Unul dintre cei mai periculosi criminali pe care i-a avut Romania este liber sa umble pe strazi

Toader Covali, unul dintre cei mai periculosi criminali pe care i-a avut Romania, a fost eliberat de Penitenciarul Botosani, desi a omorat patru oameni, scrie Adevarul. Barbatul in varsta de 68 de ani a stat. continuă pe B1

Unul dintre cei mai mari criminali din Romania a fost eliberat, desi era condamnat la inchisoare pe viata

Toader Covali, in varsta de 68 de ani, din Radauti, a fost eliberat din Penitenciarul Botosani, dupa 22 de ani petrecuti in Spitale de Psihiatrie si puscarii. Acesta a stat dupa gratii pentru ca in 1993 si-a omorat nevasta si unul dintre fii, iar in anul 1997 a recidivat cu o noua dubla crima, cand si-a ucis concubina, dar si o asistenta medicala.

AC Milan viseaza la unul dintre cei mai buni tineri fundasi din Europa

Adriano Galliani, presedintele lui AC Milan, si-a indreptat atentia catre Aymeric Laporte, pentru a intari defensiva formatiei antrenate de Sinisa Mijailovic. Jucatorul francez, de origine basca, este unul.

Nicolae Maniu, unul dintre cei mai vanduti pictori romani: La liceu nu-mi placea sculptura. Fugeam de la orele de modelaj

Nicolae Maniu 71 de ani), unul dintre cei mai bine cotati si mai bine vanduti pictori romani in viata, cum l-au numit Ziarul Financiar si Forbes, povesteste, intr-un interviu acordat, in septembrie 1996, ca ii datoreaza tatalui sau cariera pe care o are azi, dar si ca nu este bine sa-ti faci planuri nici chiar pentru ziua de maine deoarece nu stim ce ne poate astepta maine.

Real Madrid ar putea ramane fara unul dintre cei mai IMPORTANTI jucatori. A cerut sa fie lasat sa plece

Manchester United au facut o oferta de 50 de milioane de euro pentru Sergio Ramos. Fundasul lui Real Madrid s-a declarat nemultumit si ar putea parasi clubul in aceasta vara, desi conducatorii Realului sunt.

Rezultate Evaluare Nationala 2015 Galati. Unul dintre cei mai promitatori tineri dansatori sportivi romani, galateanul Vlad Ene, a scos media 10

Rezultate Evaluare Nationala 2015 Galati. Tanarul Vlad Ene 15 ani), din Galati, este o mai veche cunostinta a cititorilorAdevarul. in urma cu cinci ani, scriam despre faptul ca, desi avea numai noua ani, reusise cateva clasari excelente la campionatele regionale si nationale de dans sportiv fiind, in acelasi timp, un elev eminent.

Planuia unul dintre cele mai mari atentate din istoria SUA. Tanarul recrutat de ISIS voia sa ucida 1.000 de oameni

Un tanar de 19 ani de peste ocean planuia sa ucida 1. 000 de americani, scrie presa straina. A fost arestat dupa ce i-a marturisit unui agent sub acoperire ca vrea sa isi procure o arma automata si sa.

Cei mai periculosi oameni de pe Internet in 2015

Internetul poate fi, uneori, un loc intunecat. De la furt de identitate la implantarea de virusi care pot da peste cap sisteme intregi, sunt multe lucruri rele pe care le poti face cu o conexiune decente. Existao lista cu cele mai periculoase persoane si entitati de pe internet, printre candidati aflandu-se nu doar potentiale amenintari [] Cei mai periculosi oameni de pe Internet in 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cei mai periculosi oameni pentru Internet in 2015

Internetul poate fi, uneori, un loc intunecat. De la furt de identitate la implantarea de virusi care pot da peste cap sisteme intregi, sunt multe lucruri rele pe care le poti face cu o conexiune decente. Existao lista cu cele mai periculoase persoane si entitati de pe internet, printre candidati aflandu-se nu doar potentiale amenintari [] Cei mai periculosi oameni pentru Internet in 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Lovitura de teatru. Primul fotbalist roman care ajunge la Arsenal Londra

Vlad Dragomir, 16 ani, este considerat unul dintre cei mai talentati jucatori romani, scrie gsp. ro. Dragomir, capitanul nationalei u16 a Romaniei, a ajuns la o intelegere cu Arsenal si a semnat un contract cu.

Noptile Pianistice ii aduc la Chisinau pe unii dintre cei mai buni pianisti din lume

Festivalul International Noptile Pianistice revine la Chisinau in perioada 24-30 iunie. Cea de-a 13-a editie aduce patru concerte de exceptie sustinute de maestri ai pianului din intreaga lume care vor interpreta compozitii de Mozart, Bach, Haydn, Rahmaninov.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )