Libnet.ro
UNICEF

14:00

Unul dintre cei mai mari criminali din Romania a fost eliberat, desi era condamnat la inchisoare pe viata

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai mari criminali din Romania a fost eliberat, desi era condamnat la inchisoare pe viata

Toader Covali, in varsta de 68 de ani, din Radauti, a fost eliberat din Penitenciarul Botosani, dupa 22 de ani petrecuti in Spitale de Psihiatrie si puscarii. Acesta a stat dupa gratii pentru ca in 1993 si-a omorat nevasta si unul dintre fii, iar in anul 1997 a recidivat cu o noua dubla crima, cand si-a ucis concubina, dar si o asistenta medicala. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai periculosi criminali pe care i-a avut Romania este liber sa umble pe strazi

Toader Covali, unul dintre cei mai periculosi criminali pe care i-a avut Romania, a fost eliberat de Penitenciarul Botosani, desi a omorat patru oameni, scrie Adevarul. Barbatul in varsta de 68 de ani a stat.

Planuia unul dintre cele mai mari atentate din istoria SUA. Tanarul recrutat de ISIS voia sa ucida 1.000 de oameni

Un tanar de 19 ani de peste ocean planuia sa ucida 1. 000 de americani, scrie presa straina. A fost arestat dupa ce i-a marturisit unui agent sub acoperire ca vrea sa isi procure o arma automata si sa.

AC Milan viseaza la unul dintre cei mai buni tineri fundasi din Europa

Adriano Galliani, presedintele lui AC Milan, si-a indreptat atentia catre Aymeric Laporte, pentru a intari defensiva formatiei antrenate de Sinisa Mijailovic. Jucatorul francez, de origine basca, este unul.

Nicolae Maniu, unul dintre cei mai vanduti pictori romani: La liceu nu-mi placea sculptura. Fugeam de la orele de modelaj

Nicolae Maniu 71 de ani), unul dintre cei mai bine cotati si mai bine vanduti pictori romani in viata, cum l-au numit Ziarul Financiar si Forbes, povesteste, intr-un interviu acordat, in septembrie 1996, ca ii datoreaza tatalui sau cariera pe care o are azi, dar si ca nu este bine sa-ti faci planuri nici chiar pentru ziua de maine deoarece nu stim ce ne poate astepta maine.

Real Madrid ar putea ramane fara unul dintre cei mai IMPORTANTI jucatori. A cerut sa fie lasat sa plece

Manchester United au facut o oferta de 50 de milioane de euro pentru Sergio Ramos. Fundasul lui Real Madrid s-a declarat nemultumit si ar putea parasi clubul in aceasta vara, desi conducatorii Realului sunt.

Constanta: Una dintre cele mai mari nave de croaziera a ajuns in portul romanesc

Una dintre cele mai mari nave de croaziera din lume la bordul careia se afla 3. 000 de turisti din toata lumea a ajuns in Romania. Turistii vor vizita Capitala, vor merge in centrul vechi al Constantei si la.

Cei mai eleganti barbati din lume! Topul GQ!

Cei mai eleganti barbati din lume, din randul celor celebri, au fost desemati de revista GQ, cu ocazia numarului aniversar ce a iesit pe piata luna aceasta. Iata cine figureaza printre cei mai apreciati la acest capitol.

Patrick Macnee, unul dintre Razbunatori, s-a stins din viata

Actorul Patrick Macnee, cunoscut publicului din Romania pentru rolul din serialul Razbunatorii, a murit in California, la 93 de ani. Rolul din serialul britanic, cel al lui John Steed, l-a transformat intr-una.

Catalin Striblea: Gabriel Oprea a devenit cel mai puternic om din Romania

Jurnalistul Catalin Striblea este de parere ca numirea in juctia de premier interimar il face pe Gabriel Oprea cel mai puternic om din Romania. Realizatorul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV.

Cei mai mari exploratori romani - Conchistadorul Tarii de Foc si exploratorul Antarcticii

Zeci de romani au explorat Terra de-a lungul timpului, unii dintre ei fiind printre cei care au descoperit animale in Antarctica sau aurul in Tara de Foc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )