Libnet.ro
UNICEF

15:45

Prospectiuni estimeaza contracte de 55 milioane de euro pentru 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prospectiuni estimeaza contracte de 55 milioane de euro pentru 2017

Administratorul judiciar Euro Insol a depus planul de reorganizare pentru societatea Prospectiuni, in data de 24. 2017, care prevede plata integrala a datoriilor catre creditori, acestea fiind in cuantum de 93 milioane lei, conform Tabelului definitiv de creante, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cum vrea Posta sa elimine cazurile de indisponibilitate a serviciilor IT: Licitatie de peste 8,6 milioane de euro pentru achizitia de imprimante in urmatorii 5 ani

Posta Romana a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia de imprimante in scopul eliminarii cazurilor de indisponibilitate a serviciilor IT defectiuni frecvente datorate vechimii echipamentelor actuale), contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 8,6 milioane de euro, potrivit unui anunt publicat sambata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Contractul presupune incheierea unui acord-cadru pe o perioada de 5 ani cu un singur operator economic, fara reluarea competitiei pentru atribuirea contractelor subsecvente, pentru achizitia de imprimante multifunctionale si imprimante laser.

Eximtur estimeaza vanzari de 10 milioane euro din vacantele pe litoral

Compania Eximtur estimeaza vanzari de peste 10 milioane de euro in 2017 numai pentru vacantele pe litoralul romanesc. Cresterea de vanzari pentru alte destinatii in Romania este de peste 50%, statiunile balneare clasice fiind in top.

TREI milioane de euro pentru o revista! Edilul Tudorache baga mana adanc in bugetul Primariei Sectorului 1

Edilul Dan Tudorache va cheltui in urmatorii 4 ani aproape 3 milioane de euro din bugetul local, adica banii cetatenilor, pentru revista Primariei Sectorului 1 Buletinul informativ. Licitatia a.

Cinci indici BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8 milioane euro

Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, in contextul in care lichiditatea totala a fost de 37,06 milioane de lei 8,06 milioane euro), mai mica decat de cea de vineri 11,25 milioane euro).

Mircea Grigoras, directorul adjunct al CERT-RO: Trei companii din Romania au fost anul trecut tinta unor atacuri informatice in urma carora au fost prejudiciate cu 5 milioane de euro, 200.000 de euro si 30.000 de euro

Anul trecut au fost trei cazuri si o tentativa in care niste conturi ale unor companii au fost compromise cu ajutorul unui remote acces tool, atacatorii au castigat acces la informatii din interiorul acelor firme si au folosit acele informatii pentru a determina unii angajati sa realizeze transferuri ilegale de bani, a declarat marti, Mircea Grigoras, director general adjunct al CERT-RO, in cadrul unui eveniment dedicat noului Regulament european privind protectia datelor. Intr-un caz a fost vorba de un prejudiciu de 5 milioane euro, intr-altul de 200. 000 de euro, iar in cel de-al treilea de 30. 000 de euro, sume care au fost transmise catre conturi bancare aflate in strainatate si care erau sub controlul atacatorilor, a spus acesta.

Nou gazoduct catre Republica Moldova. Proiectul costa 131,7 milioane euro si va demara in 2019

Ministerul Energiei a emis, in 15 septembrie 2017, autorizatia de construire a conductelor de transport al gazelor naturale pe ruta Onesti-Gherasti si Gherasti-Letcani. Cele doua conducte, cu o lungime totala de 169 kilometri, urmeaza sa fie conectate la gazoductul Iasi-Ungheni Rep. Moldova) si vor contribui la consolidarea infrastructurii pentru BRUA.

Primaria Sectorului 1 isi lanseaza revista cu aproape trei milioane de euro: ce subiecte se vor aborda si cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca jurnalistii

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti, condusa de Daniel Tudorache PSD), a alocat fonduri publice in valoare de aproximativ trei milioane de euro pentru realizarea, editarea, tiparirea si distributia Buletinului informativ al institutiei in urmatorii patru ani, potrivit unui anunt de licitatie publicat sambata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Lichiditatea a scazut la 8 milioane euro, in prima sedinta a saptamanii

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima sedinta de tranzactionare a saptama and 172;nii, o lichiditate de 37,06 milioane de lei, mai mica decat valoarea consemnata vineri 51,73 milioane de lei), in contextul in care cinci din indicii bursieri au incheiat in teritoriu pozitiv.

Nicolae Matei, fostul primar al orasului Navodari, a fost trimis in judecata pentru un prejudiciu de peste 4,5 milioane de euro. Consiliul Local nu se constituie parte civila

Procurorii DNA- serviciul Teritorial Constanta l-au trimis in judecata pe fostul primar al orasului Navodari pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Matei este acuzat ca a prejudiciat orasul si o firma privata cu peste 4,5 milioane de euro.

Nicolae Matei, fost primar din Navodari, trimis in judecata pentru un prejudiciu de peste 4,5 milioane de euro. Consiliul Local nu se constituie parte civila

Procurorii DNA- serviciul Teritorial Constanta l-au trimis in judecata pe fostul primar al orasului Navodari pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Matei este acuzat ca a prejudiciat orasul si o firma privata cu peste 4,5 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )