Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest spontan la Termocentrala Mintia din judetul Hunedoara. Care sunt revendicarile celor 140 de muncitori care nu au intrat la lucru

Adevărul Adevărul,
Protest spontan la Termocentrala Mintia din judetul Hunedoara. Care sunt revendicarile celor 140 de muncitori care nu au intrat la lucru

Peste 140 de energeticieni din Schimbul I de la Termocentrala Mintia, judetul Hunedoara, au refuzat sa intre la lucru, marti dimineata. Ei cer plata drepturilor salariale restante si un program de salvare sau de inchidere a termocentralei, adresand o scrisoare in acest sens si premierului Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Protest spontan la termocentrala Mintia din Hunedoara. Angajatii au incetat activitatea: Suntem la cinci luni de intarziere cu anumite drepturi de natura salariala

EXCLUSIV Un protest spontan a fost organizat marti la termocentrala Mintia din Hunedoara de catre salariatii care au refuzat sa intre la lucru. Acestia solicita un program de salvare a producatorului de.

Protest spontan la termocentrala Mintia- Hunedoara; schimbul intai a ramas la poarta

Peste 140 de salariati ai termocentralei Mintia au declansat marti dimineata un protest spontan si au refuzat sa intre la lucru, solicitand un program de salvare a producatorului de energie electrica, dar si plata unor drepturi banesti ce sunt intarziate de cinci luni, scrie Agerpres. Schimbul de dimineata a ramas la poarta. Solicitam un program de salvare a termocentralei sau, in lipsa lui, unul de inchidere prin care sa se acorde plati compensatorii in suma de 90. 000 de lei si venituri de completare pentru o perioada de doi ani de zile, a declarat presedintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoara, Cristian Istoc.

Protestatarii de la termocentrala Mintia solicita prezenta premierului pentru dezamorsarea conflictului

Reprezentantii Sindicatului Solidaritatea Hunedoara au solicitat, astazi, prezenta premierului Ludovic Orban si a ministrului Economiei, Virgil Popescu, la termocentrala Mintia, pentru a dezamorsa protestul spontan declansat in cursul diminetii de catre aproximativ 150 de angajati ai producatorului de electricitate.

Ce elevi vor primi tabletele din partea Guvernului. Care sunt criteriile

Ordinul prin care se aproba necesarul de 250,000 de dispozitive electronice conectate la internet a fost semnat de Ministrul Educatiei, Monica Anisie. Dispozitivele vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa. Care sunt criteriile prin care elevii vor primi tablete din partea Guvernului Ordinul a fost deja distribuit catre inspectoratele scolare judetene .

FOTO Protest inedit impotriva coruptiei din fotbal - Imaginile care s-au viralizat: Doua echipe din Germania au renuntat la imbracaminte

Coruptia din fotbal ar fi atins cote inimaginabile, iar artistul Gerrit Starczewski a incercat sa traga un semnal de alarma in acest sens. Astfel, doua echipe de fotbal din Germania Renania de Nord-Westfalia) au jucat un meci de fotbal inedit: cu jucatorii dezbracati.

Dezastru ecologic! Judetul in care mirosul tonelor de gunoaie este greu de suportat

Dezastru ecologic in judetul Brasov. Zeci de tone de gunoaie zac pe luciul apei de la barajul Dridif. S-a ajuns aici dupa ploile abundente din ultimele luni, care au facut ca toate deseurile din raul Olt sa se adune in baraj, dar responsabilii nu s-au sinchisit sa le adune. Abia dupa ce problema a fost semnalata de jurnalisti, autoritatile au anuntat ca au fost luate cateva masuri, dar doar de avertizare.

Crima pe un santier din judetul Cluj. Un muncitor vietnamez a fost ucis de unul dintre colegii sai

Crima cu sange rece pe un santier din Apahida, judetul Cluj. Un cetatean vietnamez, care era muncitor pe respectivul santier, a fost ucis de unul dintre colegii sai, de aceeasi nationalitate, in cursul zilei.

Focar de COVID-19 la un azil din judetul Buzau: 23 de batrani si 10 angajati infectati Trei varstnici au murit

Un numar de 23 dintre cei 36 batrani de la azilul din localitatea buzoiana Costesti, dar si 10 angajati din centru au fost confirmati cu coronavirus, unitatea fiind declarata focar de COVID-19. Dintre cei 23 de batrani diagnosticati, 3 au murit, iar restul sunt internati in Spitalul Municipal din Ramnicu Sarat.

inca un oras mare din tara in care masca devine obligatorie

Masca de protectie devine obligatorie si in centrele pietonale ale oraselor din judetul Timis, in urma deciziei Comitetului judetean pentru situatii de urgenta.

Imagini cu inghesuiala din Wuhan, oras care pare sa fi uitat cu totul de epidemia de coronavirus

Wuhan, punctul de plecare al pandemiei de coronavirus, nu a mai raportat de mult niciun caz nou de Covid-19, iar cei 11 milioane de locuitori ai orasului par sa fi uitat de perioada de carantina totala care a inceput la sfarsitul lunii ianuarie si a tinut doua luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )