Libnet.ro
UNICEF

06:15

PSD: Acest guvern incompetent va minte din nou! Dupa criza sanitara, vor aduce si urgia economica peste Romania

Antena3 Antena3,
PSD: Acest guvern incompetent va minte din nou! Dupa criza sanitara, vor aduce si urgia economica peste Romania

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca, dupa criza sanitara, guvernul va aduce si urgia economica peste Romania, spunand ca s-ar pregati noi scumpiri si cresterea TVA. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Acest Guvern incompetent va minte din nou. Vor aduce urgia economica!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, acuza Guvernul ca pregateste masuri de austeritate economica si o .

Dani Mocanu are din nou probleme. Ce se intampla in dosarul de proxenetism in care este implicat: un om a murit

Dani Mocanu, unul din manelistii momentului, nu mai scapa de problemele cu legea. Bine, la cate arepe raboj, nu ar trebui sa mire pe cineva. Dani Mocanu, conform ultimelor informatii, este implicat intr-un dosar penal de proxenetism. Dani Mocanu are din nou probleme Conform surselor WoWbiz. ro, dosarul penal de proxenetism in care este implicat si .

Palatul Elisabeta isi deschide din nou portile pentru vizitatori

Familia Regala a Romaniei a anuntat, in cursul zilei de duminica, data la care se va redeschide Palatul Elisabeta. Palatul Elisabeta isi deschide din nou portile,incepand cu.

Raed Arafat: Nu se suna la 112 pentru ca nu a raspuns DSP-ul. Din nou, fac apel la oameni - 112 sa fie pastrat numai pentru urgente! (VIDEO)

Raed Arafat le-a cerut din nou romanilor sa sune la 112 doar daca au o urgenta. Seful DSU a venit cu precizarea in conditiile in care serviciul de urgenta e deja suprasolicitat si e si mai mult pus la.

CORONAVIRUS |Dupa a cincea zi consecutiva cu mai putin de 10 cazuri noi, Australia relaxeaza restrictiile. Ce lucruri vor fi din nou permise

In statul Victoria din centrul Australiei, anumite restrictii impuse pentru stoparea raspandirii virusului COVID-19 vor fi ridicate, a anuntat duminica, 18 octombrie, premierul statului, Daniel Andrews, citeaza Th.

Castelul din Romania readus la viata de un conte. Satul in care se afla, din nou pe harta turistica

Unul din cele mai frumoase castele de la noi a fost in sfarsit readus la viata. Un conte a decis sa dea fata satului in care se afla si a schimbat una din atractiile locului. Care e povestea din spatele locatiei uitate de lume? Un castel din Romania, readus la viata de un conte. Unde .

Parlamentul European anuleaza din nou sesiunea plenara de la Strasbourg

Urmatoarea sesiune a Parlamentului European, prevazuta intre 19 si 22 octombrie, nu va avea loc la Strasbourg din cauza pandemiei de coronavirus, ci va fi organizata in sistem de videoconferinta, a anuntat vineri presedintele institutiei, David Sassoli, potrivit AFP.

Jucator american a fugit din Rusia dupa ce a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2

Sam Querrey risca o suspendare din partea ATP, dupa ce a fugit din Sankt Petersburg Rusia) ca urmare a unui test pozitiv la noul virus gripal.

Poza spitalelor din Romania dupa 7 luni de pandemie: Avem judete cu zero, 5 sau 6 paturi ATI pentru pacienti COVID-19

Spitalele din Romania au, in total, 1. 048 de paturi de Terapie Intensiva alocate tratarii pacientilor bolnavi de COVID-19, dintre care 981 pentru adulti si 67 pentru copii, arata un document intern al Ministerului Sanatatii, obtinut de HotNews. ro. Dintre acestea, 273 de paturi ATI pentru adulti si 62 pentru copii erau neocupate miercuri, 14 octombrie. in ceea ce priveste distributia paturilor ATI pe judete, daca Bucurestiul sta cel mai bine, cu un total de 179 de paturi ATI, dintre care 66 sunt libere, judetul Tulcea, in schimb, are zero paturi ATI pentru pacientii infectati cu coronavirus. De asemenea, sunt judete in care nu mai exista niciun pat ATI liber sau in care nu exista paturi ATI pentru copii infectati cu coronavirus. Vezi in articol situatia completa a paturilor ATI pentru COVID-19 pe fiecare judet - numar total de paturi, paturi ocupate, paturi libere si paturi pentru copii.

Sam Querrey (49 ATP) a fugit din Rusia dupa ce a fost testat pozitiv Americanul risca o suspendare de pana la trei ani

Tenismenul american Sam Querrey, locul 49 ATP, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si a fugit din Rusia, unde trebuia sa participe la turneul de la Sankt Petersburg, riscand o suspendare de pana la trei ani pentru incalcarea protocolului sanitar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3228 seconds )