Libnet.ro
UNICEF

01:05

Puterea Dragostei, LIVE, la Kanal D, azi, 17 august. Lacrimi si reprosuri in casa

Playtech Playtech,
Puterea Dragostei, LIVE, la Kanal D, azi, 17 august. Lacrimi si reprosuri in casa

Sezonul trei al show-ului matrimonial Puterea Dragostei de la Kanal D a debutat. Filmarile se desfasoara in Turcia, iar de data aceasta nu mai prezinta Andreea Mantea, cum eram obisnuiti, ci de Cristina Mihaela Dorobantu. Lacrimi si reprosuri in casa Puterea Dragostei de la Kanal D editia de 17 august 2020 Informatia conform careia, . continuă pe Playtech

Puterea Dragostei, LIVE, la Kanal D. Ce relatii s-au legat in casa

Sezonul trei al show-ului matrimonial Puterea Dragostei, de la Kanal D, prezentat de catre Cristina Mihaela. Emisiunea este difuzata in fiecare zi, dupa urmatorul program: de luni pana vineri de la ora 11:00 la ora 19:00, iar sambata si duminica de la ora 16:00 la ora 19:00. Ce relatii s-au legat in casa Puterea Dragostei .

Larisa de la Puterea Dragostei a ajuns la manastire. Ce a facut dupa este de necrezut

Surpriza pentru fanii emisiunii primului sezon Puterea Dragostei! Larisa a ajuns la manastire. Ce a facut fosta iubita a lui Adrian Alexandrov acolo? Puterea Dragostei: Larisa a ajuns la manastire Larisa Judele a ramas in atentia fanilor care au privit atenti primul sezon al emisiunii Puterea Dragotei. Aparitia sa a fost una cu atat mai .

Jador, hartuit de o fosta concurenta de la Puterea Dragostei. Ce apare in casa femeii este socant

Jador este hartuit de una din fostele colege de platou de la Putera Dragostei. Ce detaliu s-a putut observa in casa femeii care nu-l mai poate scoate din inima? Fanii cantaretului sunt ingrijorati. Puterea Dragostei: Jador, hartuit de o fosta colega de platou Vechea obsesie a Marianei Susarenco a revenit! Fosta concurenta de la Puterea .

Bianca Comanici are probleme de sanatate. De ce a ajuns la spital concurenta de la Puterea Dragostei

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei, Bianca Comanici, are probleme de sanatate. Vedeta a ajuns, de urgenta, la dentist. Problemele de sanatate ale brunetei sunt destul de grave, iar aceasta isi doreste sa scape cat mai repede de ele. Bianca Comanici, probleme de sanatate. De ce a ajuns la spital fosta concurenta de la Puterea .

Bianca de la Puterea Dragostei, clipe dificile. Ce probleme grave de sanatate are tatal sau

In urma cu doua saptamani Bianca de la Puterea Dragostei a fost acasa la Tecuci. Frumoasa castigatoare a emisiuni urma sa-si revada familia, si sa fie extrem de emotionata, mai ales ca aceasta nu a putut reveni in tara o perioada lunga de timp din cauza pandemiei. Ce probleme grave de sanatate are tatal Biancai .

Curs valutar BNR pentru luni, 17 august 2020. Cat costa un Euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 17 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 17 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

17 AUGUST, IN ROMANIA: Scadere a numarului de infectari in ultimele 24 de ore - 733 noi cazuri

Pana astazi, 17 august, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 71. 194 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 759 pacienti au fost declarati vindecati si 8. 072 pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

Horoscop zilnic - luni, 17 august 2020. Leii au parte de o schimbare, iar Berbecii au parte de o surpriza din partea persoanei iubite

Uranus isi face simtita influenta, iar tot ce facem in acesta perioada se va concentra, in mare parte, pe partea profesionala. Iata horoscopul pentru luni, 17 august: Berbec Nativii acestei zodii vor.

Adevarul despre Alexandra de la Puterea Dragostei si Catalin Marcu a iesit la iveala: Stie baiatul ala ca suntem iubiti?

Cei doi concurenti unul actual, altul fost) in cadrul emisiunii Puterea Dragostei au purtat, recent, o conversatie in mediul online care a starnit multe semne de intrebare in randul fanilor productiei. Adevarul despre Alexandra de la Puterea Dragostei si Catalin Marcu a iesit la iveala? Adevarul despre Alexandra de la Puterea Dragostei si Catalin Marcu .

Cum arata Alexandra de la Puterea Dragostei inainte sa isi tuneze fata. Nu o recunosti!

Alexaandra de la Puterea Dragostei este o fata frumoasa, cu un trup de invidiat, insa putina lume stie cum arata concurenta in urma cu cativa ani. Cum arata Alexandra de la Puterea Dragostei inainte sa isi tuneze fata Alexandra de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente, iar asta datorita tonului pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )