Libnet.ro
UNICEF

17:15

Jador, hartuit de o fosta concurenta de la Puterea Dragostei. Ce apare in casa femeii este socant

Playtech Playtech,
Jador, hartuit de o fosta concurenta de la Puterea Dragostei. Ce apare in casa femeii este socant

Jador este hartuit de una din fostele colege de platou de la Putera Dragostei. Ce detaliu s-a putut observa in casa femeii care nu-l mai poate scoate din inima? Fanii cantaretului sunt ingrijorati. Puterea Dragostei: Jador, hartuit de o fosta colega de platou Vechea obsesie a Marianei Susarenco a revenit! Fosta concurenta de la Puterea . continuă pe Playtech

Bianca Comanici are probleme de sanatate. De ce a ajuns la spital concurenta de la Puterea Dragostei

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei, Bianca Comanici, are probleme de sanatate. Vedeta a ajuns, de urgenta, la dentist. Problemele de sanatate ale brunetei sunt destul de grave, iar aceasta isi doreste sa scape cat mai repede de ele. Bianca Comanici, probleme de sanatate. De ce a ajuns la spital fosta concurenta de la Puterea .

Ella, in scandal cu Jador in finala Puterea Dragostei. Ce s-a intamplat, de fapt: Frustrat

Ella este intr-un scandal in toata regula! Cei doi fosti iubiti abia daca se mai suporta. Cu toate ca au impartasit candva sentimente care i-au emotionat pe fanii emisiunii Puterea Dragostei, acum sunt la cutite. Puterea Dragostei: Ella, reprosuri la scena deschisa pentru Jador Ella si Jador au format unul din cele mai emotionante si .

Cum arata Alexandra de la Puterea Dragostei inainte sa isi tuneze fata. Nu o recunosti!

Alexaandra de la Puterea Dragostei este o fata frumoasa, cu un trup de invidiat, insa putina lume stie cum arata concurenta in urma cu cativa ani. Cum arata Alexandra de la Puterea Dragostei inainte sa isi tuneze fata Alexandra de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente, iar asta datorita tonului pe .

Larisa de la Puterea Dragostei a ajuns la manastire. Ce a facut dupa este de necrezut

Surpriza pentru fanii emisiunii primului sezon Puterea Dragostei! Larisa a ajuns la manastire. Ce a facut fosta iubita a lui Adrian Alexandrov acolo? Puterea Dragostei: Larisa a ajuns la manastire Larisa Judele a ramas in atentia fanilor care au privit atenti primul sezon al emisiunii Puterea Dragotei. Aparitia sa a fost una cu atat mai .

Puterea Dragostei, LIVE, la Kanal D, azi, 17 august. Lacrimi si reprosuri in casa

Sezonul trei al show-ului matrimonial Puterea Dragostei de la Kanal D a debutat. Filmarile se desfasoara in Turcia, iar de data aceasta nu mai prezinta Andreea Mantea, cum eram obisnuiti, ci de Cristina Mihaela Dorobantu. Lacrimi si reprosuri in casa Puterea Dragostei de la Kanal D editia de 17 august 2020 Informatia conform careia, .

Puterea Dragostei, LIVE, la Kanal D. Ce relatii s-au legat in casa

Sezonul trei al show-ului matrimonial Puterea Dragostei, de la Kanal D, prezentat de catre Cristina Mihaela. Emisiunea este difuzata in fiecare zi, dupa urmatorul program: de luni pana vineri de la ora 11:00 la ora 19:00, iar sambata si duminica de la ora 16:00 la ora 19:00. Ce relatii s-au legat in casa Puterea Dragostei .

Adevarul despre Alexandra de la Puterea Dragostei si Catalin Marcu a iesit la iveala: Stie baiatul ala ca suntem iubiti?

Cei doi concurenti unul actual, altul fost) in cadrul emisiunii Puterea Dragostei au purtat, recent, o conversatie in mediul online care a starnit multe semne de intrebare in randul fanilor productiei. Adevarul despre Alexandra de la Puterea Dragostei si Catalin Marcu a iesit la iveala? Adevarul despre Alexandra de la Puterea Dragostei si Catalin Marcu .

S-au batut la Puterea Dragostei. Akebono i-ar fi rupt maxilarul altui concurent: L-a amenintat ca-l bate si la hotel

Scene dramatice in noul sezon al emisiunii Puterea Dragostei! Se pare ca firea puternica si expansiva a lui Akebono a iesit la iveala in compania caracterului alunecos al unui coleg. Bataie la Puterea Dragostei. Akebono i-ar fi rupt maxilarul unui coleg de platou Un exces de furie dirijat de declaratiile lui Cristian l-ar fi facut .

Nick de la Puterea Dragostei a slabit 50 de kg. Cum arata gras, la 130 de kg

Nick de la reality-show-ul Puterea dragostei are succes ca solist de muzica rap, dar si la femei. Acesta are insa in sertar pozele de acum doi ani, cand cantarea nu mai putin de 130 de kilograme. Schimbarea i-a socat pe fanii, dar acestia ii apreciaza ambitia. Nicolas Dumitrescu de la Puterea Dragostei a slabit 50 .

Bianca de la Puterea Dragostei, clipe dificile. Ce probleme grave de sanatate are tatal sau

In urma cu doua saptamani Bianca de la Puterea Dragostei a fost acasa la Tecuci. Frumoasa castigatoare a emisiuni urma sa-si revada familia, si sa fie extrem de emotionata, mai ales ca aceasta nu a putut reveni in tara o perioada lunga de timp din cauza pandemiei. Ce probleme grave de sanatate are tatal Biancai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )