Libnet.ro
UNICEF

15:30

Raluca Turcan: Viorica Dancila a mintit public cand a afirmat ca Frans Timmermans sustine modificarile PSD-ALDE la legile Justitiei

Hotnews Hotnews,
 Raluca Turcan: Viorica Dancila a mintit public cand a afirmat ca Frans Timmermans sustine modificarile PSD-ALDE la legile Justitiei

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, ca pozitia venita miercuri, de la Comisia Europeana, arata ca premierul desemnat, Viorica Dancila, a mintit public atunci cand a afirmat ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, sustine modificarile facute de PSD-ALDE la legile Justitiei. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea despre Viorica Dancila: Va rezista, cu sau fara hashtag. Nu vreau sa particip la o alta schimbare de premier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat duminica seara, la Romania Tv, referindu-se la premierul desemnat, Viorica Dancila, ca aceasta va rezista, cu sau fara hashtag, facand aluzie la sintagma folosita de protestatarii antiguvernamentali. Firea a mai spus ca nu doreste sa participe la o alta schimbare de premier.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum spunem corect: prim-ministrul Viorica Dancila sau prim-ministra Viorica Dancila

Viorica Dancila va fi noul premier al Romaniei, dar trebuie sa stim ca functia de prim-ministru nu are forma de feminim. Astfel, spune Ana Iorga, recomandarea este sa facem acordul la feminin, in.

Ludovic Orban, despre Viorica Dancila: inca mai are timp sa se retraga

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Iasi, ca premierul desemnat Viorica Dancila mai are inca timp sa se retraga inainte de votarea cabinetului in Pa.

Viorica Dancila, de Mica Unire: Este de datoria noastra sa ne ridicam la inaltimea si curajul inaintasilor si sa actionam impreuna pentru marile proiecte nationale

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a transmis, peFacebook, in mesajul sau de Ziua Unirii Principatelor, ca 24 ianuarie 1859 e un moment cheie al istoriei noastre si ca este de datoria noastra sa ne ridicam la inaltimea si curajul inaintasilor si sa actionam impreuna pentru marile proiecte nationale.

Viorica Dancila isi INTRA iN ROL! Primul mesaj transmis pe Facebook de premierul TELEORMANEAN (FOTO)

Viorica Dancila incepe sa-si intre in rolul in premier. Miercuri, de Ziua Unirii Principatelor, PSD-ista a transmis primul sau mesaj pe Facebook din fruntea Executivului. Unirea Tarii R.

Radu Banciu: Viorica Dancila ar fi inceput sa planga dupa ce a fost comparata de CTP cu o specie de maimuta (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in ediatia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu schimbarea de coafura a premierului desemnat Viorica Dancila, schimbare care vine la putin timp dupa ce a fost comparata de Cristian.

Viorica Dancila anunta masuri de oprire a protestelor. Ce vrea sa faca premierul desemnat

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat marti ca se va apleca asupra doleantelor celor care protesteaza pentru a vedea ce ii nemultumeste si a putea lua masuri astfel incat sa nu mai fi.

Klaus Iohannis, despre ce o recomanda pe Viorica Dancila pentru a ocupa functia de prim-ministru

Klaus Iohannis a explicat cum a ajuns la decizia pe care a luat-o, de a accepta propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, si ce anume o recomanda pe Viorica Dancila, din punctul lui de vedere, sa.

Ce planuri are Viorica Dancila pentru cei care protesteaza in strada

Premierul desemnat Viorica Dancila a declarat marti, referindu-se la recentele manifestatii de strada, ca democratia presupune dreptul de a protesta, mentionand ca motivele oamenilor trebuie.

Kelemen Hunor, dupa discutia cu Viorica Dancila: A raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la Dragnea

Dupa intalnirea cu Viorica Dancila, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca i-a placut la premierul desemnat faptul ca a raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la liderul PSD, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )