Libnet.ro
UNICEF

07:30

RARES BOGDAN: Alegerile din Moldova nu ar fi fost castigate de Maia Sandu fara ajutorul lui Renato Usatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RARES BOGDAN: Alegerile din Moldova nu ar fi fost castigate de Maia Sandu fara ajutorul lui Renato Usatii

Europarlamentarul Rares Bogdan a comentat duminica seara la postul de televiziune B1TV alegerile din Republica Moldova. Acesta a spus ca posibila victorie a Maiei Sandu la functia de presedinte i se datoreaza lui Renato Usatii, despre care a afirmat ca a suferit o transformare uluitoare, relateaza Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Rares Bogdan: Alegerile din Republica Moldova nu ar fi fost castigate de Maia Sandu fara ajutorul lui Renato Usatii

Europarlamentarul Rares Bogdan PNL) a declarat, duminica seara, la postul de televiziune B1TV, ca alegerile din Republica Moldova nu ar fi putut fi castigate de Maia Sandu daca nu primea si sprijinul electoratului lui Renato Usatii, care ar fi suferit o transformare uluitoare.

Euronews: Candidatul pro-european Maia Sandu castiga. Alegerile din Moldova, un referendum privind directia in care se indreapta tara

Victoria candidatului opozitiei Maia Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova este de asteptat sa fie primita cu mare caldura de UE, noteaza Euronews care face o scurta radiografie a situatiei din zona. De altfel, alegerile au fost percepute pe plan extern ca un referendum esential: Rusia sau Uniunea Europeana? Iar cetatenii, mai ales cei din diaspora care au venit masiv la urne, au decis ca privesc spre Europa. Este doar pentru a doua oara in istoria moderna a Republicii Moldova cand presedintele este ales prin vot direct, popular.

Alegerile din Moldova si riscul unui Kaliningrad la Prut

Reformistii din Republica Moldova ar putea avea, din nou, sansa de a incerca sa traseze directia tarii, daca Maia Sandu reuseste sa castige turul al doilea al alegerilor prezidentiale de duminica. Victoria ei nu e nici pe departe sigura si chiar daca o va obtine, greul abia atunci incepe. Nu ar fi prima oara cand bunele intentii si sperantele unei parti din populatie ar fi insuficiente pentru a schimba ceva. S-a mai intamplat, chiar si cand circumstantele erau mult, mult mai favorabile.

Tusk saluta victoria spectaculoasa a Maiei Sandu in alegerile din Moldova

Liderul Partidului Popular European, Donald Tusk, a calificat drept spectaculoasa victoria Maiei Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, adaugand ca are convingerea ca moldovenii vor urma drumul corect spre prosperitate.

Rares Bogdan: Spitalul din Piatra Neamt este subordonat CJ condus de PSD-istul Arsene, care schimba managerii ca pe sosete

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan acuza faptul ca autoritatile nu au facut nicio investitie in ultimii 5 ani la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde sambata seara au murit 10 pacienti la sectia ATI COVID, in urma unui incendiu.

Rares Bogdan: Romania, care i-a abandonat pe fratii nostri de peste Prut, a pierdut toate pariurile acolo. Nu este succesul Romaniei, ci al dorintei fratilor nostri de a fi europeni (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a comentat, duminica seara, in direct pe B1 TV, primele rezultate exit poll de la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, care o dau castigatoare pe candidata.

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, .

Rares Bogdan: Marea preocupare a celor din PSD a fost ca numirea managerilor de spitale sa se faca in continuare de catre baronii locali Drenarea banilor prin sistemul de sanatate publica, o realitate (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan sustine ca, in momentul in care Guvernul si Presedintele au prelungit starea de urgenta in Romania, marea preocupare a celor din PSD, in Parlament, a fost sa modifice actul.

Rares Bogdan: E nevoie de o majoritate clara constituita in jurul PNL, in parteneriat cu Presedintele Romaniei Cazul Piatra Neamt se poate multiplica oriunde. Trebuie sa luam atitudine! (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan a tras un semnal de alarma cu privire la tragedia de la Piatra Neamt, duminica seara, in direct pe B1 TV, si este de parere ca acest caz se poate multiplica oricand in multe alte.

Rares Bogdan: Ce s-a intamplat la Piatra Neamt, un ultim semnal de alarma ca aceasta tara e bolnava rau si obosita serios. Daca nu vom lua impreuna atitudine, nu se va schimba nimic (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan este de parere ca, in cei cinci ani scursi de la incendiul din clubul Colectiv, nu s-a schimbat absolut nimic. Demnitarul european considera ca tragedia de la Neamt este un.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )