Libnet.ro
UNICEF

21:45

Rares Bogdan: Alegerile din Republica Moldova nu ar fi fost castigate de Maia Sandu fara ajutorul lui Renato Usatii

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan: Alegerile din Republica Moldova nu ar fi fost castigate de Maia Sandu fara ajutorul lui Renato Usatii

Europarlamentarul Rares Bogdan PNL) a declarat, duminica seara, la postul de televiziune B1TV, ca alegerile din Republica Moldova nu ar fi putut fi castigate de Maia Sandu daca nu primea si sprijinul electoratului lui Renato Usatii, care ar fi suferit o transformare uluitoare. continuă pe Adevărul

RARES BOGDAN: Alegerile din Moldova nu ar fi fost castigate de Maia Sandu fara ajutorul lui Renato Usatii

Europarlamentarul Rares Bogdan a comentat duminica seara la postul de televiziune B1TV alegerile din Republica Moldova. Acesta a spus ca posibila victorie a Maiei Sandu la functia de presedinte i se datoreaza lui Renato Usatii, despre care a afirmat ca a suferit o transformare uluitoare, relateaza Digi24.

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, .

Maia Sandu sau Igor Dodon? Alegerile din Republica Moldova si efectele lor asupra Romaniei

Maia Sandu a castigat turul intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, fosta republica sovietica cu 3,5 milioane de locuitori, situata intre Ucraina si Romania. Expertii in geopolitica spun ca daca va castiga Maia Sandu ar fi limitat considerabil terenul de joc geopolitic al Federatiei Ruse la Chisinau.

EXCLUSIV Jurnalistul Vitalie Calugareanu, despre victoria Maiei Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Cetatenii si-au exprimat foarte clar o optiune proeuropeana

Candidata opozitiei proeuropene din Republica Moldova, Maia Sandu, l-a invins in alegerile prezidentiale de duminica pe Igor Dodon, liderul socialistilor si considerat un apropiat al intereselor de la Kremlin. Ma.

Peste 1,64 milioane de cetateni au votat la alegerile prezidentiale din Republica Moldova

UPDATE, 15 noiembrie, ora 22. 40 Peste 1,64 de milioane de cetateni au votat in turul II al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, potrivit datelor comunicate de catre Comisia Electorala Centrala de.

Igor Dodon, dupa inchiderea sectiilor din Republica Moldova: A fost multa ura as spune, lupta la limita Calculele noastre arata ca noi conducem la o diferenta destul de mare

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, a oferit o prima reactie dupa inchiderea sectiilor de votare din tara, context in care le-a multumit cetatenilor, despre care spune ca au.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale

Peste 3,2 milioane de cetateni cu drept de vot din Republica Moldova au fost asteptati sa participe, ieri, la cel de-al doilea tur al alegerilor pentru functia de presedinte al tarii.

Ce sanse are Maia Sandu sa il invinga pe Igor Dodon. Euronews, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati la urne, duminica, pentru a decide daca presedintele in exercitiu Igor Dodon va ramane la palatul prezidential de la Chisinau si in urmatorii patru ani .

Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, a castigat turul 2al scrutinului prezidential din Republica Moldova desfasurat duminica,15 noiembrie, indica sondejele facute la iesirea de la urne.

Igor Dodon, in ultima zi de campanie din Republica Moldova: Pericolul unirii exista. Trebuie modificata Constitutia, pentru a interzice unirea Ce a spus despre posibilitatea unui razboi civil

Igor Dodon, presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, a declarat in ultima zi de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale ca este nevoie de modificarea Constitutiei pentru a interzice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )