Libnet.ro
UNICEF

15:15

Rares Bogdan: Cei de la PSD cred ca mananca ciuperci halucinogene. Cum e mai buna viata romanului de cand guverneaza PSD? (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: Cei de la PSD cred ca mananca ciuperci halucinogene. Cum e mai buna viata romanului de cand guverneaza PSD? (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a laudat, miercuri, Guvernul pentru cresterea economica anuntata de INS recent, desi forumurile internationale avertizeaza ca este o crestere bazata pe consum. in acest. continuă pe B1

Rares Bogdan: Daca Viorica Dancila intelegea ceva din vot, ar fi facut minim o reparatie fata de oamenii care au stat la cozi. Dansa l-a sustinut in continuare pe Teodor Melescanu, care a devenit de-a dreptul impertinent (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a declarat miercuri ca daca premierul Viorica Dancila ar fi inteles ceva din votul din 26 mai, i-ar fi demis pe ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si pe cel al.

Rares Bogdan, dupa ce Marko Bela l-a facut ultranationalist si antimaghiar: Sunt un roman patriot si un european convins. Articolul 1 din Constitutie NU se negociaza!

Adevarul doare, chiar si cel istoric - asa a reactionat Rares Bogdan, dupa ce fostul lider UDMR Marko Bela l-a acuzat ca si-a dobandit popularitatea prin iesiri ultranationaliste si net antimaghiare. Bogdan,.

Rares Bogdan respinge varianta sa fie premier sau presedinte al PNL, pentru moment: Eu sunt europarlamentar si asa raman (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul de pe primul loc al listei cu care PNL a castigat alegerile europarlamentare, a respins zvonurile privind posibila numire a sa ca premier in cazul in care trece motiunea de cenzura.

Rares Bogdan, semnal de alarma: Nu putem lasa Republica Moldova la dispozitia celor care si-o doresc o zona gri a criminalitatii organizate

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan trage un semnal de alarma in ceea ce priveste situatia din Republica Moldova. Acesta a transmis ca nu-i putem lasa pe fratii nostri moldoveni in haos, la dispozitia lui Vladimir Plahotniuc.

Liviu Plesoianu: Amenintarea lui Rares Bogdan la adresa USR mi se pare extrem de grava

Liviu Plesoianu a reactionat pe pagina sa de facebook dupa ce Rares Bogdan a afirmat intr-o interventie la un post TV ca niciun politician din Romania nu isi permite sa ii spuna presedinteluiKlaus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )