Libnet.ro
UNICEF

07:00

Razvan si Dani spun din nou Neatza! la Antena 1, de pe plaja

Adevărul Adevărul,
Razvan si Dani spun din nou Neatza! la Antena 1, de pe plaja

Razvan Simion si Dani Otil revin luni, 31 august, cu un nou sezon al matinalului Neatza cu Razvan si Dani, la Antena 1. continuă pe Adevărul

Stephen Hawking uimeste din nou: A dezlegat cel mai mare mister al gaurilor negre

Fizicianul britanic Stephen Hawking a produs din nou senzatie in lumea stiintifica, afirmand ca a rezolvat asa-numitul 'paradox al pierderii de informatii' in gaurile negre si sustinand ca acestea nu ar produce disparitia totala a informatiilor despre o particula pe care 'o inghit', scriu 'Huffington Post' si 'ABC'.

Deziluzia optica: Din nou Taureanu

Cristian Boureanu se simte din nou Taureanu. S-a cuplat cu o fata de liceu. Daca pe colegii lui il salta DNA-ul pentru coruptie, pe Boureanu l-ar putea lua pentru corupere. Oricum, Boureanu poate sta linistit.

Usain Bolt cucereste titlul mondial si la 200 de metri, invaingandu-l din nou pe Justin Gatlin

Ca si la 100 de metri, jamaicanul Usain Bolt l-a dominat din nou pe americanul Justin Gatlin, suspendat in doua randuri pentru dopaj, si a reusit sa-si pastreze titlul de campion mondial la 200 m, la Mondialele de la Beijing, scrie AFP.

Dupa ce doi jurnalisti au fost ucisi in Virginia, Casa Alba a cerut, din nou, o legislatie care sa limiteze vanzarea armelor de foc

Dupa ce doi jurnalisti din Virginia au fost ucisi in timpul unei transmisiuni in direct, Casa Alba a cerut din nou o legislatie care sa limiteze vanzarea si utilizarea armelor de foc, transmite AFP. Josh.

Casa Alba cere din nou limitarea vanzarii armelor de foc, dupa uciderea in direct a celor doi jurnalisti americani

Casa Alba a cerut din nou miercuri o legislatie care sa limiteze vanzarea si utilizarea armelor de foc, apel ce intervine dupa uciderea a doi jurnalisti in statul american Virginia, transmite AFP. Dep.

Ginerele lui Traian Basescu, din nou in fata magistratilor. Radu Pricop a cerut sa fie scos de sub control judiciar

12- Ginerele fostului presedinte Traian Basescu, Radu Pricop, a fost din nou astazi in fata magistratilor de la Curtea de Apel. in fata magistratilor a ajuns azi, in acelasi dosar,.

Elvetia ar putea intra din nou in recesiune: Analistii spun ca economia ar fi inregistrat, in al doilea trimestru, o contractie de 0,1%

Elvetia ar putea confirma vineri intrarea in prima recesiune din ultimii sase ani. Un sondaj efectuat in randul a 12 analisti arata ca economia Elvetiei ar fi inregistrat o contractie de 0,1% in al doilea trim.

Elena Udrea, din nou singura. De ce s-a despartit de iubitul ei

Elena Udrea s-ar fi despartit de iubitul ei, Valentin Chifu. Relatia lor s-ar fi incheiat din cauza presiunii mediatice.

Grumpy Cat face istorie, din nou: Va avea o statuie de ceara la Madame Tussauds

Grumpy Cat, una dintre cele mai cunoscute pisici din lume, gratie numeroaselor sale fotografii morocanoase publicate pe internet, va deveni prima felina care va avea o statuie din ceara intr-un muzeu din reteaua Madame Tussauds.

Donald Trump o comite din nou. Uite cum ii ia peste picior pe asiatici

DONALD TRUMP Candidatul la prezidentialele din SUA, Donald Trump, a reusit sa enerveze si comunitatea asiatica, dupa ce i-a luat peste picior pe afaceristii asiatici, imitandu-le accentul in limba.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )