Libnet.ro
UNICEF

16:00

Reactia lui Dan Negru dupa motiunea de cenzura: Bre, voi nu faceti nicio politica. Numarul de ministere e proportional cu numarul de wc-uri din fundul curtii

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Dan Negru dupa motiunea de cenzura: Bre, voi nu faceti nicio politica. Numarul de ministere e proportional cu numarul de wc-uri din fundul curtii

Prezentatorul TV Dan Negru 48 de ani) a reactionat, prin intermediul unui text postat in mediul online, cu privire la motiunea de cenzura. continuă pe Adevărul

Digi24: CTP face radiografia situatiei politice, dupa motiunea de cenzura. Cine devine personajul cel mai periculos

Ceea ce s-a intamplat joi la votul de la motiunea de cenzura se va rasfrange asupra campaniei electorale care va incepe oficial la 12 octombrie. Ierarhia candidatilor ar putea suferi reconfigurari. in opinia lui Cristian Tudor Popescu, Mircea Diaconu are de castigat din toata aceasta poveste, in timp ce Victor Ponta devine personajul cel mai periculos. Asta nu-l va impiedica, totusi, pe presedintele Klaus Iohannis sa castige alegerile, crede gazetarul.

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

Tudor Chirila, reactie dupa motiunea de cenzura: Un paravan pentru oameni cu aceleasi interese. Nimic pentru Romania, totul pentru buzunar

Actorul si cantaretul Tudor Chirila 45 de ani) a reactionat, printr-o postare pe Facebook, in urma caderii Guvernului condus de Viorica Dancila, dupa ce motiunea de cenzura a Opozitiei a trecut cu 238 de voturi.

Dan Barna, dupa ce a trecut motiunea de cenzura: Nu am votat impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, sustine ca votul dat pentru adoptarea motiunii de cenzura nu a fost unul impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere, ci a fost unul pentru rezolvarea.

Ce se intampla cu banii romanilor dupa motiunea de cenzura

Criza guvernamentala provocata de razboiul dintre palate paralizeaza rectificarea bugetara. Masura a fost amanata deja pentru luna noiembrie, iar proiectul de buget pentru 2020 trebuia deja discutat. Vom avea.

Sorina Pintea, pe picior de plecare dupa motiunea de cenzura, ofera sfaturi urmatorului ministru al Sanatatii

Sorina Pintea a declarat, vineri, ca cel care va prelua portofoliul va trebui sa continue programele din sistem pe care aceasta le-a inceput si sa-si doreasca sa schimbe mentalitati. Pintea a spus ca ar fi vrut sa viziteze mai multe spitale. Aceasta a precizat ca se va intoarce in functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele si formatiunile politice la Cotroceni dupa motiunea de cenzura. Se decide soarta Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis are, vineri, la Palatul Cotroceni, prima runda de consultari cu partidele si formatiunile parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de.

Dan Barna, dupa ce a cazut Guvernul Dancila: Din acest moment se deschid caile catre alegeri anticipate

Parlamentul Romaniei a trecut astazi examenul de maturitate, prin adoptarea motiunii de cenzura, spune Dan Barna. Presedintele USR a declarat ca din acest moment Romania are drumul deschis catre alegeri.

Dan Barna, dupa ce a cazut Guvernul Dancila: Din acest moment se deschid caile catre alegerile anticipate

Parlamentul Romaniei a trecut astazi examenul de maturitate, prin adoptarea motiunii de cenzura, spune Dan Barna. Presedintele USR a declarat ca din acest moment Romania are drumul deschis catre alegeri.

Dan Barna, dupa ce a PICAT Guvernul: USR sustine ALEGERI ANTICIPATE in februarie sau martie. Acest lucru da incredere romanilor Nu am votat impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, dupa ce Guvernul Dancila a picat, ca partidul pe care il conduce sustine alegerile anticipate. Dizolvam parlamentul, iar in februarie sau martie puteam organiza.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )