Libnet.ro
UNICEF

01:05

Realizator TV, despre Stela Popescu: Cand am cunoscut-o, imi era teama sa stau langa un artist atat de mare

Adevărul Adevărul,
Realizator TV, despre Stela Popescu: Cand am cunoscut-o, imi era teama sa stau langa un artist atat de mare

Moartea Stelei Popescu a adus tristete printre romanii care au cunoscut-o. Un realizator TV din Arad, Sorin Ghilea, a postat pe Facebook un mesaj emotionant. continuă pe Adevărul

Octavian Ursulescu, dezvaluiri despre Stela Popescu. Ce urma sa faca actrita

Cunoscutul prezentator tv a vorbit despre moartea actritei Stela Popescu si a dezvaluit ce urma sa faca aceasta. Era extrem de fericita ca pleaca la Valencia, cu Alexandru Arsinel, Vasile Muraru.

Ministrul Culturii, despre Stela Popescu: S-a stins. O stiu personal de cand umblam pe sub masa la care statea

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a publicat un mesaj in care sustine ca regreta moartea actritei Stela Popescu, o persoana pe care o cunostea de cand umbla pe sub masa la care statea si pe care o intalnise in urma cu cateva zile pentru a discuta de noi proiecte.

Stela Popescu a murit. Actrita era bolnava. De ce suferea

Vestea ca Stela Popescu a trecut in nefiinta a socat intreaga tara. Se pare ca actrita ar fi fost gasita joi dupa-amiaza fara suflarein curtea locuintei sale. Desi avea 81 de.

Stela Popescu a murit. 20 de lucruri pe care nu le stiati despre Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti. Are peste 55 de ani petrecuti pe scena.

Actorul Dorel Visan, despre Stela Popescu: O artista unica, croita pentru teatrul de estrada

Actorul Dorel Visan i-a adus un omagiu Stelei Popescu, despre care spune ca a fost o artista unica, uriasa, croita pentru teatrul de estrada, relateaza News. ro.

Stela Popescu a murit. Dorel Visan, dezvaluiri despre regretata actrita

Stela Popescu a murit imi vine greu sa vorbesc despre Stela, care a fost o artista unica, unica. A semanat numai cu ea, o artista frumoasa, prezentabila, inteligenta, cu multa inspiratie, cu.

Actrita Stela Popescu a murit

ACTUALIZARE 17:46 Actorul Dorel Visan: Nu poti sa ti-o amintesti pe Stela Popescu decat ca o artista unica Actorul Dorel Visan i-a adus un omagiu Stelei Popescu, despre care spune ca a fost o artista unica, uriasa, croita pentru teatrul de estrada. *ACTUALIZARE 17:13 Mircea Diaconu, despre Stela Popescu: A fost ca o flacara tot timpul *ACTUALIZARE 17:09 Margareta Paslaru, despre Stela Popescu: Cred ca mari personalitati ca ea nu dispar *ACTUALIZARE 17:05 Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru Cultura: Am primit astazi, cu profunda tristete, vestea decesului marii doamne a teatrului romanesc ----- Actrita Stela Popescu, in varsta de 81 de ani, a fost gasita astazi moarta in locuinta ei, dupa ce vecinii au sunat la Urgente pentru ca actrita nu raspundea la usa, potrivit posturilor de televiziune.

Lectii de viata de la Stela Popescu. Actrita a vorbit recent despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vietii sale: imi reprosez ca...

Stela Popescu a murit. Una din cele mai indragite actrite ale Romaniei ne-a vorbit despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vietii sale. Actrita Stela Popescu, in.

Rasturnare de situatie. Cand a murit de fapt Stela Popescu. Anuntul facut de Alexandru Arsinel

Stela Popescu ar fi murit de fapt de miercuri, lasa sa se inteleaga actorul Alexandru Arsinel. Ea si mintea. Din punct de vedere al sanatatii era o micinoasa. Nu s-a plans.

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al marii actrite

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )