Libnet.ro
UNICEF

05:30

Regina Elisabeta a II-a, suveranul britanic cu cea mai lunga domnie din istorie: Nu am aspirat niciodata la asta

Hotnews Hotnews,
 Regina Elisabeta a II-a, suveranul britanic cu cea mai lunga domnie din istorie: Nu am aspirat niciodata la asta

Regina Elisabeta a II-a a devenit miercuri suveranul britanic cu cea mai lunga domnie din istorie. Desi recordul este unul remarcabil, aplaudat cucaldura de politicieni si de catre public, regina a respins sarbatorirea fastuoasa a evenimentului, declarand totodata ca nu este ceva la care sa fi aspirat de-a lungul domniei sale, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

INFOGRAFIE Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii doboara record dupa record

Zi istorica in Marea Britanie. Elisabeta a II-a, supranumita The Queen, devine monarhul britanic cu cea mai indelungata perioada de domnie, depasind recordul de 63 de ani, sapte luni si doua zile detinut pana acum de stra-strabunica sa, regina Victoria, aflata pe tron intre 1837 si 1901. Ajunsa la varsta 89 de ani, regina pare destul de activa incat sa stabileasca un nou record greu de atins.

VIDEO + FOTO. Regina Elisabeta a II-a devine monarhul cu cea mai lunga domnie din Marea Britanie. Ce alte recorduri a stabilit

Regina Elisabeta a II-a stabileste, miercuri, la ora 19:30 in Romania, recordul pentru cea mai indelungata domnie in Marea Britanie, intrecand-o pe stra-strabunica ei, regina Victoria, care a domnit 63 de ani, sapte luni si doua zile.

Elisabeta a II-a, monarhul cu cea mai lunga domnie. Britanicii o considera cea mai buna regina a tarii lor - GALERIE FOTO

Regina Elizabeth a II-a, care a urcat pe tron la varsta de 25 de ani, intr-o perioada in care Marea Britanie nu isi revenise inca de pe urma distrugerilor produse de Al Doilea Razboi Mondial, va intra in.

Regina Elizabeth, monarhul cu cea mai lunga domnie din istoria regatului britanic

Regina Elizabeth a II-a va intra in istorie, miercuri, devenind monarhul cu cea mai lunga domnie din istoria regatului britanic, depasind astfel precedentul record de longevitate in fruntea tarii, de 63 de ani, 7.

Cea mai puternica bomba din lume poate fi vazuta in Rusia

Cea mai puternica bomba nucleara detonata vreodata, cuun nor atomic de opt ori mai inalt decat varful Everest si cu o energie degajata de 50. 000 de kilotone, este Bomba Tarului. A fost testata de rusi in anii 60 si este de 1. 400 de ori mai puternica decat bombele nucleare lansate de SUA asupra Japoniei in [] Cea mai puternica bomba din lume poate fi vazuta in Rusia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate

IPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate, oficial, miercuri seara. Tim Cook le-a denumit cele mai avansate telefoane din lume, dar cata dreptate are? Pentru a raspunde la intrebare, trebuiesa incepem cu exteriorul. in primul rand, telefoanele arata la fel cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa vin cu o noua culoare, [] iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO: Cine este cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People.

FOTO+VIDEO. Unde este si cum arata cea mai infricosatoare biserica din lume

Cea mai infricosatoare biserica din lume se afla in Lukova, un oras din Cehia. Biserica Saint George a cazut in dizgratie in 1960, cand acoperisul s-a prabusit in timpul unei ceremonii funerare.

O celebra actrita de la Hollywood a fost desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, care a fost data publicitatii miercuri, .

Cum arata sediul central al Huawei din Shenzhen: locul care gazduieste cea mai mare cantina din Asia, capabila sa hraneasca zilnic 40.000 de oameni

Sediul Huawei din Shenzhen este locul in care traiesc, muncesc si se relaxeaza in pauze) nu mai putin de 40. 000 de oameni. Campusul gigantului tehnologic este in realitate un oras in miniatura, cu banci, cafenele, spital, parcuri si cea mai mare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )