Libnet.ro
UNICEF

13:00

Restrictii pentru romani la intrarea in Ungaria: Cei cu simptome nu vor putea intra. Carantina institutionalizata sau izolare la domiciliu 14 zile, in lipsa simptomelor

Adevărul Adevărul,
Restrictii pentru romani la intrarea in Ungaria: Cei cu simptome nu vor putea intra. Carantina institutionalizata sau izolare la domiciliu 14 zile, in lipsa simptomelor

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat, duminica, noile conditii de acces in Ungaria pentru cetatenii provenind din Romania, avand in vedere ca tara vecina a inclus Romania pe lista galbena. continuă pe Adevărul

Grecia, noi restrictii pentru romani. Ce trebuie sa stii daca mergi in aceasta tara

Grecia schimba din nou regulile pentru romani. Testul negativ COVID-19 va fi obligatoriu de miercuri dimineata, nu de marti, asa cum se anuntase initial. Apare, insa, o noua problema: romanii nu mai pot sa intre cu masina in Grecia pana miercuri, daca nu au completat deja formularele speciale cerute de statul elen, asa-numitele Passenger Locator Form sau PLF.

Lovitura pentru romani! MAE: 8 state din UE au introdus deja restrictii pentru romani

8 tari ale Uniunii Europene au introdus diferite masuri de restrictie pentru romani. Printre aceste tari se numara si Austria care a anuntat ca impune carantina obligatorie pentru cetatenii romani care ii trec granita. in schimb, Slovacia cere Romanilor teste pentru depistarea SARS-CoV-2 la intrarea in tara, apoi carantina, iar la iesirea din izolare, inca un test.

Lista actualizata a tarilor din Europa care au impus restrictii pentru romani

Romanii se confrunta cu tot mai multe restrictii de calatorie din partea tot mai multe state europene, consecinta a numarului in crestere de infectari dupa relaxarea masurilor restrictive. Romania se.

Carantina pentru romanii care intra in Ungaria, pana cand vor avea doua teste negative pentru COVID-19. Noile restrictii intra in vigoare de miercuri

Romanii care intra in Ungaria vor trebuie sa stea in carantina, pe care o vor putea parasi abia atunci cand vor avea doua rezultate negative la teste pentru coronavirus efectuate la interval de 48 de ore. La fe.

Restrictii pentru turistii romani care calatoresc in Austria si Norvegia

Romanii care merg in Austria trebuie sa prezinte un test Covid negativ si dovada cazarii. Cei care c.

PSD: Opriti minciunile! Nu mai furati! Renuntati la abuzuri! Guvernati pentru romani, nu pentru interesele electorale

Romanii au fost abandonati complet, in plina pandemie de coronavirus, atat de presedintele Klaus Iohannis, cat si de Guvernul Romaniei, spun cei din Partidul Social Democrat.

CORONAVIRUS |Norvegia si Finlanda mentin restrictiile pentru romani

Norvegia si Finlanda mentin restrictiile pentru cetatenii romani care vor sa calatoreasca in acele state, in contextul pandemiei de coronavirus si al cresterii cazurilor din Romania, din ultimele.

Noi reguli pentru romani! Cum circulam in pandemie? Anuntul facut de Marcel Vela

Ministrul Afacerilor Interne a facut, vineri, anunturi importante cu privire la schimbarile care au intervenit la inmatricularea autovehiculelor in Romania. Demersurile se vor putea efectua pe loc, chiar la dealer-ul autorizat de unde este cumparata masina.

Finlanda mentine granitele inchise pentru romani, din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus

Romanii nu vor fi primiti in Finlanda nici in perioada urmatoare, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Guvernul de la Helsinki a anuntat redeschiderea frontierelor sale pentru calatorii di.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )