Libnet.ro
UNICEF

12:45

Reuters: Prim-ministrul uneia dintre cele mai sarace si corupte tari din UE, Victor Ponta, este urmarit penal pentru fals si spalare de bani

Adevărul Adevărul,
Reuters: Prim-ministrul uneia dintre cele mai sarace si corupte tari din UE, Victor Ponta, este urmarit penal pentru fals si spalare de bani

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat, vineri, ca prim-ministrul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala pentru mai multe fapte de coruptie. Presedintele Klaus Iohannis a cerut demisia lui Victor Ponta. Evenimentele de astazi nu au ramas fara ecou in presa internationala. continuă pe Adevărul

LG G Watch R, unul dintre cele mai apreciate smartwatch-uri, dispare de pe piata

In marea de smartwatch-uri lansate anul trecut, nu multe au fost in stare sa se faca remarcate. Moto 360 este bijuteria coroanei Android Wear, dar un ceas complet rotund de la LG a reusit sa castige popularitate printre pasionatii de gadgeturi. LG G Watch R a reusit sa se remarce printr-un aspect sport, masculin, dar [] LG G Watch R, unul dintre cele mai apreciate smartwatch-uri, dispare de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Apelarea la montatori ai pavelelor nespecializati, una dintre cele mai frecvente greseli

Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac romanii este apelarea la montatori ai pavelelor nespecializati, lucru prin care isi asuma riscul unui proiect neprofesionist, arata producatorul de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile Symmetrica.

Apelarea la montatori ai pavelelor nespecializati, una dintre cele mai frecvente greseli

Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac romanii este apelarea la montatori ai pavelelor nespecializati, lucru prin care isi asuma riscul unui proiect neprofesionist, arata producatorul de pavele, borduri si rigole vibropresate pietonale si carosabile Symmetrica.

BEST SWISS BRANDS: SIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri elvetiene

Sika, unul dintre principalii jucatori ai pietei globale de materiale chimice speciale, a obtinut rezultate remarcabile in acest an in topul celor mai apreciate branduri elvetiene Best Swiss Brads surclasand marci de renume precum Hublot, COOP sau Logitech. Potrivit clasamentului realizat de compania Interbrand, valoarea brandului Sika a crescut cu 78% in ultimul an si, in acest fel, Sika a urcat pe pozitia 38 in clasamentul brandurilor elvetiene. in topul clasamentului se afla brandurile Nescafe, Roche, Nestle, Rolex si Novartis.

Unul dintre cele mai spectaculoase edificii ridicate la inceputul secolului XX in Oradea renaste cu bani de la municipalitate

Construit intre anii 1904 si 1905 de catre arhitectii Rimanoczy Kalman-junior si Rendes Vilmos, care au optat in planurile constructive pentru stilul secession, mai exact pentru subvarianta Lechner a acestui stil, Palatul Stern are o frumusete aparte. Din pacate, a ajuns sa fie una dintre cele mai degradate cladiri din centrul istoric, dar in curand va reprimi farmecul de odinioara.

Drumul spre succes al Irinei Shayk, rusoaica saraca ajunsa una dintre cele mai frumoase femei din lume

Irina Shayk, pe numele real Irina Valeryevna Shaykhlislamova, este una dintre cele mai cunoscute modele la nivel mondial. Tanara a intrat in centrul atentiei nu doar prin relatia cu Cristiano Ronaldo, ci si cu frumusetea ei. Dar de unde a plecat ea si care a fost drumul parcurs pana sa ajunga faimoasa? Daily Mail i-a conturat drumul spre succes intr-o analiza completa.

Tribunalul Bucuresti a oficializat falimentul Cuprom. Istoria declinului uneia dintre cele mai mari fabrici de fire de cupru din Europa

Dupa ani de amanari si tergiversari, inevitabilul s-a produs: societatea Cuprom, detinatoarea fabricii de conductori de cupru de la Zalau, intra in faliment.

Unul dintre cele mai controversate filme ale Epocii de Aur a trecut de cenzura pentru caElena Ceausescu a adormit. Relatia lui Mircea Daneliuc cu cenzura

Cenzura comunista a provocat situatii hilare in cinematografia romanesca. Protagonisul uneia dintre acestea a fost regizorul Mircea Daneliuc72 de ani). Dupa ce a terminat unul dintre filmele sale, Editie speciala, a carui actiune se petrece in perioada perioada interbelica, regizorul a fost intrebat: Unde sunt comunistii? Trebuie sa introducem comunistii. Un alt film a trecut de ultimul filtru, Elena Ceausescu, pentru ca tovarasa a adormit.

Mesaje ascunsein muzica: cele mai cunoscute piese cu mesaje subliminale

Mesaje ascunse in muzica. Rockul este adeseori asociat consumului de droguri sau de alcool si, nu de putine ori, a fost catalogat drept muzica diavolului din cauza mesajelor subliminale transmise prin versurile pieselor. Formatiile Queen si The Beatles sunt doar doua dintre numele grele ale industriei muzicii rock care au fost acuzate ca ar ascunde mesaje sataniste in versurile unora dintre cele mai faimoase cantece ale lor.

Cele mai frumoase locuri din Malta. Obiective de un farmec aparte, pe insula din mijlocul Marii Mediterane

Cele mai frumoase locuri din Malta. Malta este una dintre cele mai frumoase si accesibile destinatii europene, fiind si in topul preferintelor turistilor romani in ultimii ani. Valletta, Mdina si insula Gozo se numara printre cele mai frumoase locuri din Malta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )