Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultatele referendumului privind apartenenta Marii Britanii la Uniunea Europeana schiteaza portretul unui Regat Unit divizat

Adevărul Adevărul,
Rezultatele referendumului privind apartenenta Marii Britanii la Uniunea Europeana schiteaza portretul unui Regat Unit divizat

Rezultatele referendumului britanic privind apartenenta la Uniunea Europeana arata un Regat Unit profund divizat geografic, dar si intre clasele sociale si intre generatii, noteaza AFP. continuă pe Adevărul

Brexit. Distributia voturilor la referendumul privind iesirea din UE schiteaza un Regat Unit divizat

Rezultatele referendumului britanic privind apartenenta la Uniunea Europeana arata un Regat Unit profund divizat geografic, dar si intre clasele sociale si intre generatii, noteaza AFP.

Brexit. Principalele teme ale campaniei pentru referendumul privind apartenenta Marii Britanii la UE

Taberele pro si anti-UE din Marea Britanie au adus, pe parcursul dezbaterii pentru referendumul din 23 iunie, o serie de argumente pentru si impotriva ramanerii tarii lor in blocul comunitar, relateaza Daily Telegraph, care prezinta principalele teme ce au definit dezbaterea.

Brexit. Tabara care sustine ramanerea Marii Britanii in UE si-a recapatat avansul inaintea referendumului privind apartenenta tarii la blocul comunitar

Tabara care a facut campanie pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana In) si-a recapatat avansul in fata taberei rivale Out) inaintea referendumului de joi cu privire la apartenenta tarii la blocul comunitar, potrivit unui sondaj YouGov pentru ziarul The Times, prezentat miercuri, transmite Reuters.

Brexitul risca sa distruga echilibrul de putere in Uniunea Europeana

Referendumul privind apartenenta Marii Britanii la UE, care va avea loc pe 23 iunie, a dus la nenumarate speculatii privind consecintele economice si financiare pe care le-ar avea un vot in favoarea iesirii tarii din blocul comunitar.

Brexit. Cum s-a ajuns la referendumul din Marea Britanie privind apartenenta tarii la Uniunea Europeana

Intreaga lume este cu ochii pe Marea Britanie, unde, astazi, 23 iunie, populatia este chemata la urne pentru a se pronunta cu privire la apartenenta tarii la Uniunea Europeana, rezultatul referendumului putand sa schimbe nu numai soarta Regatului Unit, ci a intregii Europe.

Nu va exista in niciun caz o noua negociere cu Marea Britanie dupa referendum

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avertizat, ieri, ca nu va exista in niciun caz o noua negociere cu Londra in urma referendumului privind apartenenta Marii Britanii la Uniunea Europeana, potrivit Le Figaro online.

Referendum Brexit. David Beckham va vota pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana

David Beckham a anuntat ca intentioneaza sa voteze in favoarea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana, cu ocazia referendumului care va avea loc joi.

Brexitul risca sa distruga echilibrul de putere in UE INFOGRAFIE

Referendumul privind apartenenta Marii Britanii la UE, care va avea loc pe 23 iunie, a dus la nenumarate speculatii privind consecintele economice si financiare pe care le-ar avea un vot in favoarea iesirii tarii din blocul comunitar.

40 de lucruri esentiale despre relatia Marii Britanii cu Uniunea Europeana

Dupa o lunga campanie pro si contra iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, publicatia The Independent a incercat sa extraga 40 de lucruri esentiale care caracterizeaza relatia dintre cele doua puteri.

Ne este mai bine daca ne prefacem ca vrem sa jucam un rol in lume. Cluburile din Premier League, sfatuite sa fie de partea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana

Presedintele Premier League, Richard Scudamore, sfatuieste cluburile de fotbal din Premier League sa voteze in favoarea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana, potrivit BBC. Acesta este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )